Saints Row: The Third – The Full Package – Hoe draait het

Saints Row: The Third – The Full Package – Hoe draait het

Het officiële Saints Row Twitter-account heeft nieuwe informatie gedeeld over hoe Saints Row: The Third – The Full Package op Nintendo Switch draait.

Als reactie op een fan die vroeg of het spel met 60 fps op Nintendo Switch zou lopen, werd bevestigd dat het spel zou draaien op 1080p / 30fps aangemeerd en 720p / 30fps handheld. Hoewel 60 fps duidelijk het ideale zou zijn, zou 30 fps goed moeten zijn zolang het nog steeds soepel loopt.

Over Saints Row: The Third – The Full Package

Saints Row®: The Third ™ – Het volledige pakket geeft je controle over de heiligen op het hoogtepunt van hun kracht, en je leeft het leven om ervoor te laten zien.

Zet het wildste hoofdstuk van de sage van Saints Row voor het eerst op Nintendo Switch in je handpalmen. Je brengt het gevecht naar Steelport, een smerige stad van zonde. Dit is jouw stad. Dit zijn jouw regels.

Jaren nadat Stilwater voor zichzelf werd gebruikt, zijn de Third Street Saints geëvolueerd van street gang tot huismerk, met Saints-sneakers, Saints energy drinks en Johnny Gat bobblehead-poppen allemaal verkrijgbaar in een winkel bij jou in de buurt. De heiligen zijn koningen van Stilwater, maar hun status als beroemdheid is niet onopgemerkt gebleven. The Syndicate, een legendarische criminele broederschap met pionnen in het spel over de hele wereld, heeft de heiligen in de gaten gehouden en eist hulde.

Saints Row: The Third – Het volledige pakket is gepland voor lancering op 10 mei voor Nintendo Switch.

Ad