Saints Row: The Third – The Full Package: Professor Genki’s Super Ethical Reality Climax Trailer

Saints Row: The Third – The Full Package: Professor Genki’s Super Ethical Reality Climax Trailer

Deep Silver heeft hun nieuwste trailer voor Saints Row geüpload: The Third – The Full Package, komt op 10 mei naar Nintendo Switch.

Deze derde trailer toont gedenkwaardige momenten uit Saints Row: The Third als de baas nieuwe mascottes wint. Blijf bij de eerste en tweede trailer van onze vorige rapporten.

video

Houd er ook rekening mee dat alle trailerbeelden worden opgenomen vanaf de Nintendo Switch in de gekoppelde modus op 1080p.

Over Saints Row: The Third

Deep Silver is live met een andere trailer van Memorable Moments voor Saints Row: The Third – The Full Package op Nintendo Switch. Kijk hoe The Boss overvallers en een aanval van vijanden overleeft in ‘Professor Genki’s Super Ethical Reality Climax’, de overdreven gratuite maar waanzinnig leuke gameshow die geliefd is bij alle inwoners van Steelport.

Bereid je voor om vol ontzag te kijken terwijl onze deelnemer, oftewel jij, nieuwe mascottes pakt, door tijgerdoelen schiet en winst maakt terwijl je het doet in ‘Professor Genki’s Super Sparkle Lab For Fun.’ Voor wat het waard is, is dit gevaarlijke spel waarschijnlijk nog steeds veiliger dan rijden in Steelport, en onthoud dat je ethisch moet blijven – niemand vindt het leuk als je op een panda schiet.

Saints Row The Third – Het volledige pakket geeft je controle over de Third Street Saints op het hoogtepunt van hun macht.

Jaren nadat Stilwater voor zichzelf werd gebruikt, zijn de Third Street Saints geëvolueerd van straatbende tot huismerk. The Syndicate, een legendarische criminele broederschap met pionnen in het spel over de hele wereld, heeft de heiligen in de gaten gehouden en eist hulde.

Speel de definitieve release van een van de meest geliefde series van gaming, met nieuwe functies voor Nintendo Switch.

Saints Row®: The Third ™ – Het volledige pakket is nu beschikbaar voor pre-order en slams op Nintendo Switch 10 mei 2019.

Ad