Saints Row: The Third vergelijking

Saints Row: The Third vergelijking

Benieuwd naar hoe goed Saints Row: The Third – Het volledige pakket over Switch zich verhoudt tot de oorspronkelijke Xbox 360-release?

Dankzij Direct-Feed-spellen zie je nu de verschillen voor jezelf hieronder. Hoewel de Switch-poort tijdens het spelen overwegend prima werkt, zie je tijdens sommige tussenscènes wat haperingen – die niet in de Xbox 360-versie zaten.

video
play-rounded-fill

Als je deze kleine onvolkomenheden niet erg vindt, kun je een exemplaar van de game zelf pakken via de eShop of Amazon.

Over Saints Row®: The Third ™ – Het volledige pakket

Saints Row®: The Third ™ – Het volledige pakket geeft je controle over de heiligen op het hoogtepunt van hun kracht, en je leeft het leven om ervoor te laten zien.

Zet het wildste hoofdstuk van de sage van Saints Row voor het eerst op Nintendo Switch in je handpalmen. Je brengt het gevecht naar Steelport, een smerige stad van zonde. Dit is jouw stad. Dit zijn jouw regels.

Jaren nadat Stilwater voor zichzelf werd gebruikt, zijn de Third Street Saints geëvolueerd van street gang tot huismerk, met Saints-sneakers, Saints energy drinks en Johnny Gat bobblehead-poppen allemaal verkrijgbaar in een winkel bij jou in de buurt. De heiligen zijn koningen van Stilwater, maar hun status als beroemdheid is niet onopgemerkt gebleven. The Syndicate, een legendarische criminele broederschap met pionnen in het spel over de hele wereld, heeft de heiligen in de gaten gehouden en eist hulde.

Weigeren om te knielen voor het Syndicaat, neem je het gevecht mee naar Steelport, een ooit trotse metropool gereduceerd tot een worstelende stad van zonde onder syndicaatscontrole. Neem een ​​tank parachutespringen, bel een op satellieten gerichte luchtaanval op een Mexicaanse worstelende bende, en vecht tegen een hooggetrainde militaire kracht door je eenzame in de meest bizarre gameplay-scenario’s ooit gezien.

Saints Row®: The Third ™ – Het volledige pakket is de definitieve release van een van de meest geliefde items van gaming, die voor het eerst op een Nintendo-systeem kan worden afgespeeld met nieuwe functies voor Nintendo Switch.

Ad