Sakuna: Of Rice And Ruin – 1 miljoen+ exemplaren

Sakuna: Of Rice And Ruin – 1 miljoen+ exemplaren

Sakuna: Of Rice And Ruin bereikt een enorme verkoopmijlpaal! Uitgever Marvelous en ontwikkelaar Edelweiss hebben aangegeven dat actie-avontuur van rijstlandbouw, meer dan een miljoen exemplaren verkocht heeft.

Over Sakuna: Of Rice And Ruin

Rijst is kracht!

Verwende oogstgodin Sakuna wordt verbannen uit haar weelderige hemelse thuis naar een eiland dat overspoeld wordt door demonen. In de ongetemde wildernis moet ze haar geboorterecht als dochter van een krijgergod en oogstgodin herontdekken door de elementen te doorstaan, monsters te bestrijden en rijst te verbouwen, de bron van haar macht. Aan haar zijde op deze onheilspellende plek staat haar voogd Tama en een groep uitgestoten mensen. Samen moeten deze onwaarschijnlijke metgezellen de handen ineen slaan om zowel de grond als de demonen van Hinoe Island te temmen.

Ontwikkeld door Edelweiss, het indie-team achter het veelgeprezen Astebreed, Sakuna: Of Rice and Ruin combineert side-scrolling-actie met diep knutselen en landbouwsimulatie in een krachtig verhaal over het vinden van je plek in de wereld.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Verfijnde zijwaarts scrollende platformactie
  • Het gebruik van landbouwwerktuigen als wapens, koppel snelle, zware en speciale aanvallen aan elkaar om demonische beesten uit te schakelen, terwijl het beheersen van de magische ‘goddelijke kleding’ essentieel is om verre platforms te grijpen, gevaar te ontwijken en krachtige vijanden te overwinnen.
 • Gedetailleerde gameplay in 3D-simulatiestijl
  • Leer de oude kunst van de landbouw door gedetailleerde stappen te volgen van planten tot oogsten om het perfecte gewas te cultiveren. Als oogstgodin groeit Sakuna’s kracht met elke rijstoogst, met eigenschappen zoals esthetiek en smaak die rechtstreeks verband houden met haar gevechtsvaardigheden.
 • Een thuis creëren in de wildernis
  • Sakuna’s sterfelijke metgezellen maken wapens, bepantsering en maaltijden voor haar met behulp van de materialen en ingrediënten die ze tijdens haar avonturen verzamelt, en als je er missies voor voltooit, ontgrendel je nog meer opties.
 • Een frisse kijk op de Japanse mythologie
  • De heldin maakt deel uit van een pantheon van goden en demonen, geïnspireerd op de traditionele Japanse mythologie, maar met veel unieke wendingen. Het verhaal en de wereld zijn gevuld met liefdevol weergegeven details, sommige vertrouwd en sommige volledig origineel.