Sakuna: Of Rice And Ruin – Fysieke Edities onthuld

Sakuna: Of Rice And Ruin – Fysieke Edities onthuld

XSEED Games heeft aangekondigd dat er een ‘Divine Edition’-verzamelset beschikbaar zal zijn voor Sakuna: Of Rice And Ruin, naast een standaard fysieke release.

De ‘Divine Edition’ -bundel bevat de game, een artbook van 130 pagina’s, een soundtrack-cd en charme voor $ 59,99 USD, terwijl het standaardpakket $ 39,99 kost.

XSEED Games, het onafhankelijk gerichte uitgeversmerk van Marvelous USA, Inc., heeft een speciale winkeleditie onthuld voor het aankomende Action / Simulation-spel, ontwikkeld door het 2-man-team van Edelweiss, Sakuna: Of Rice and Ruin, lancering later in 2020 voor de PlayStation®4 Nintendo Switch ™ en Windows-pc.

Divine Edition

Sakuna: Of Rice and Ruin komt uit met twee winkeledities voor PS4 ™ en Nintendo Switch ™; een standaardrelease voor $ 39,99 en een speciale “Divine Edition” voor $ 59,99. Beide versies zijn binnenkort beschikbaar voor pre-order in de XSEED Games Store en bij deelnemende retailers.

De speciale “Divine Edition” voor Sakuna: Of Rice and Ruin is geschikt voor een jonge godin, verpakt in een custom overdoos met exclusief artwork. Binnenin zit de winkeleditie van de game op het respectievelijke platform, een groot 8.2 “x 5.8″ artbook met meer dan 130 pagina’s met illustraties en concept art uit de titel, een volledige OST van 42 nummers op 3 cd’s en een speciale 2 ” x 3 “Japanse omamori-charme om eigenaren geluk te brengen in gevechten en landbouw. ​​

Functies

  • Verfijnde side-scrolling platformactie – Het gebruik van landbouwwerktuigen als wapens, het koppelen van snelle, zware en speciale aanvallen om demonische beesten uit te schakelen, terwijl het beheersen van de magische ‘goddelijke kleding’ essentieel zal zijn om verre platforms te bestrijden, gevaar te vermijden, en overwin krachtige vijanden.
  • Gedetailleerde gameplay in 3D-simulatie – Leer de eeuwenoude landbouwkunst kennen door gedetailleerde stappen te volgen van planten tot oogsten om het perfecte gewas te cultiveren. Als oogstgodin groeit Sakuna’s kracht met elke succesvolle rijstoogst, met eigenschappen als esthetiek en smaak die rechtstreeks verband houden met haar gevechtsvaardigheden.
  • Een huis in de wildernis creëren – Sakuna’s sterfelijke metgezellen maken wapens, uitrusting en maaltijden voor haar met behulp van de materialen en ingrediënten die ze verzamelt tijdens haar avonturen, en het voltooien van missies voor hen zal nog meer opties ontgrendelen.
  • Een nieuwe kijk op de Japanse mythologie – De heldin maakt deel uit van een pantheon van goden en demonen, geïnspireerd door de traditionele Japanse mythologie, maar met veel unieke wendingen. Het verhaal en de wereld zijn gevuld met liefdevol weergegeven details, sommige bekend en sommige volledig origineel.

Sakuna: Of Rice and Ruin wordt ontwikkeld door Edelweiss en zal voor het Nintendo Switch ™ -systeem en PS4 ™ -systeem in Noord-Amerika en wereldwijd op Windows PC door XSEED Games worden gepubliceerd, in alle beschikbare gebieden in 2020. </ p >

De retailgame is binnenkort beschikbaar voor pre-order in een standaard en gelimiteerde “Divine Edition” voor respectievelijk $ 39,99 en $ 59,99 in de XSEED Games Store en deelnemende retailers. De titel is door de ESRB voor alle drie de platforms beoordeeld als “T for Teen”.

Voorlopig is er geen nieuws meer over een releasedatum voor de game. We komen terug als we meer horen.

Ad