Sakuna: Of Rice And Ruin lanceert in November

Sakuna: Of Rice And Ruin lanceert in November

Na de Japanse releasedatum van de game te hebben bevestigd, kondigde uitgever XSeed de westerse releasedatums voor Sakuna: Of Rice And Ruin op Nintendo Switch aan.

Het actie- / simulatiespel wordt op 10 november in de VS en 20 november voor Europa gelanceerd. Dit is van toepassing op zowel de digitale als de fysieke versie van de game, waarvan de laatste nu beschikbaar is om te pre-orderen bij retailers.

video

XSEED Games, het onafhankelijke merk van Marvelous USA, Inc., is verheugd aan te kondigen dat de actie- / simulatiegame Sakuna: Of Rice and Ruin in Noord-Amerika wordt gelanceerd voor het Nintendo Switch ™ -systeem, PlayStation ®4 computerentertainmentsysteem en wereldwijd voor Windows PC op 10 november.

Sakuna: Of Rice and Ruin zal uitkomen met twee winkeledities voor PS4 ™ -systeem en Nintendo Switch ™; een standaardrelease voor $ 39,99 en een speciale “Divine Edition” voor $ 59,99. Beide versies zijn beschikbaar voor pre-order in de XSEED Games Store en deelnemende retailers.

Over Sakuna: Of Rice And Ruin

De dappere heldin Sakuna betoverde zowel redacteuren als gamers op de E3 en liet PAX-fans achter (en wachtten) op bevestiging van wanneer ze zich bij Hinoe Island konden voegen. Ontwikkelaar Edelweiss heeft ook reikhalzend uitgekeken naar dit moment, sprekend voor CG Artist Koichi en zichzelf, zei directeur Nal:

We’re elated to finally announce that Sakuna will be available worldwide in just a few months. So much care has been put into bringing our vision for Sakuna and her world to life. Five years ago it was just the two of us with a dream, then character artist Ryota Murayama-san and composer Hiroyuki Oshima-san joined, and now, we’re in the home stretch thanks to our partners.

We are counting down the days until we can introduce you to Sakuna, her friends, the joy and serenity of traditional rice cultivation, and all of the demons she’ll defeat with her farming tools.

Divine Edition

De speciale “Divine Edition” voor Sakuna: Of Rice and Ruin is geschikt voor een jonge godin, verpakt in een custom overdoos met exclusief artwork. Binnenin zit de winkeleditie van de game op het respectievelijke platform, een groot 8.2 “x 5.8″ artbook met meer dan 130 pagina’s met illustraties en concept art uit de titel, een volledige OST van 42 nummers op 3 cd’s en een speciale 2 ” x 3 “Japanse omamori-charme om eigenaren geluk te brengen in gevechten en landbouw. ​​

Ontwikkeld door Edelweiss , combineert het tweepersoonsteam achter de veelgeprezen indie-lieveling Astebreed, Sakuna: Of Rice and Ruin zijwaarts scrollende actie met diepgaande crafting- en landbouwsimulatie. Spelers spelen de rol van Sakuna, een verwende oogstgodin die met een groep uitgestoten mensen naar een gevaarlijk eiland is verbannen.

Terwijl ze de prachtige maar toch verbiedende omgevingen van het eiland verkent, zal ze ook een huis vinden in een bergdorp, wat haar titel waardig blijkt te zijn door rijst te oogsten en het leven van de mensheid te verbeteren.

Kenmerken

  • Verfijnde zijwaarts scrollende platformactie‒ Gebruik landbouwwerktuigen als wapens, schakel snelle, zware en speciale aanvallen samen om demonische beesten uit te schakelen, terwijl het beheersen van de magische ‘goddelijke kleding’ essentieel is om verre platforms te overwinnen, gevaar te ontwijken, en overwin krachtige vijanden.
  • Gedetailleerde gameplay in 3D-simulatie‒ Leer de eeuwenoude landbouwkunst kennen door gedetailleerde stappen te volgen van planten tot oogsten om het perfecte gewas te cultiveren. Als oogstgodin groeit Sakuna’s kracht met elke succesvolle rijstoogst, met eigenschappen als esthetiek en smaak die rechtstreeks verband houden met haar gevechtsvaardigheden.
  • Een huis in de wildernis creëren‒ Sakuna’s sterfelijke metgezellen maken wapens, uitrusting en maaltijden voor haar met behulp van de materialen en ingrediënten die ze verzamelt tijdens haar avonturen, en het voltooien van missies voor hen zal nog meer opties ontgrendelen.
  • Een nieuwe kijk op de Japanse mythologie‒ De heldin maakt deel uit van een pantheon van goden en demonen, geïnspireerd door de traditionele Japanse mythologie, maar met veel unieke wendingen. Het verhaal en de wereld zijn gevuld met liefdevol weergegeven details, sommige bekend en sommige volledig origineel.

Sakuna: Of Rice and Ruin wordt op 10 november ontwikkeld door Edelweiss en wordt voor het Nintendo Switch ™ -systeem en PS4 ™ -systeem in Noord-Amerika en wereldwijd op Windows PC gepubliceerd. Xp>

De retailgame is nu beschikbaar voor pre-order in een standaard en beperkte “Divine Edition” voor respectievelijk $ 39,99 en $ 59,99 in de XSEED Games Store en deelnemende retailers. De titel is door de ESRB voor alle drie de platforms beoordeeld als “T for Teen”. Sakuna: Of Rice and Ruin zal ook worden gepubliceerd voor het Nintendo Switch ™ -systeem en PS4 ™ -systeem in Japan door Marvelous Inc. op 12 november en Europa door Marvelous Europe, Ltd. op 20 november.