Salty Hounds in de maak

Salty Hounds in de maak

Topping Palette voor Salty Hounds, heeft een Kickstarter-campagne gelanceerd. Het succes van het project kwam snel, aangezien het zijn financieringsdoel van € 10.000 al had bereikt. De Nintendo Switch-versie van de game is ook bevestigd.

video
play-rounded-fill

Over Salty Hounds

Salty Hounds is een dating-RPG voor lijfwachten die zich afspeelt in een open wereld. Als nieuwe baas van een veiligheidsdienst moet je “vertrouwen winnen en relaties aangaan met een cast van prachtige lijfwachten (en anderen).” 2D-pixelart wordt gebruikt om de wereldbol weer te geven.

Een belangrijk kenmerk is het ontmoeten van liefdesbelangen in hun eigen tijd door de hele stad. Terwijl je Salty Hounds leidt, verdien je hun vertrouwen door de faciliteiten van het bedrijf uit te breiden, de omstandigheden van je werknemers te behouden, hen te helpen bij missies en jezelf te ontwikkelen in verschillende talenten. Je kunt de stad verkennen en zelfs minigames spelen als je niet bezig bent met de liefdescomponent.

De datingcomponent omvat naar romantische evenementen gaan, sms’en en telefoneren. Je kunt ook dingen gebruiken en aanbieden om van je te houden als cadeau. Je kunt tijdens het spel met vijf verschillende personages communiceren. De gameplay-structuur van Topping Palette biedt volgens het bedrijf “veel veelzijdigheid en complexiteit, wat het vooral spannend maakt nadat je een vlekkeloze date hebt neergezet.”

Ondersteun het hier; https://www.kickstarter.com/projects/toppingpalette/salty-hounds