Sam & Max: Beyond Time And Space Remastered komt 8 December

Sam & Max: Beyond Time And Space Remastered komt 8 December

Uitgever en ontwikkelaar Skunkape Games hebben bevestigd dat Sam & Max: Beyond Time and Space Remastered op 8 december 2021 in de Nintendo Switch eShop zal verschijnen voor $ 19,99 USD. Deze keer vecht het freelance politieduo tegen nieuwe bedreigingen, zoals een gigantische vulkaan, een Eurotrash-vampier en zelfs de kerstman!

Ga mee met de Freelance Police op een bizar avontuur van de Noordpool naar de Fountain of Youth, van de ruimte naar de hel en terug.

video
play-rounded-fill

Over Sam & Max: Beyond Time and Space

Sam & Max: Beyond Time and Space is een geremasterde versie van Telltale’s tweede seizoen van episodische Sam & Max-games, liefdevol bijgewerkt door een klein team van de oorspronkelijke ontwikkelaars. Sam is een hondendetective van 1,80 meter lang met een neus voor gerechtigheid. Max is een hyperkinetisch konijnending met een voorliefde voor chaos. Samen vormen ze de Freelance Police – een oneerbiedig komisch duo wiens esoterische misdaadbestrijdingsstijl al meer dan dertig jaar stripboeken- en videogamefans entertaint.

In deze verzameling van vijf afleveringen van onderling verbonden zaken zijn Sam en Max terug op de misdaadklop in een confrontatie met de kerstman, een race om een ​​gigantische vulkaan te bedwingen en een confrontatie met een Eurotrash-vampier. En dan worden de dingen nog vreemder.

Is paranoïde winkelier Bosco iets op het spoor met zijn verhaal over een groot complot? Verbergt restauranteigenaar Stinky de waarheid over wat er met haar grootvader is gebeurd (ook wel Stinky genoemd)? Zal de schilferige buurman Sybil Pandemik ooit de ware liefde vinden? Zei iemand… VERJAARDAG?!

Kom in DeSoto voor een hilarisch uitje dat voor het eerst de IGN’s Adventure Game of the Year-prijs won en er nu beter uitziet en klinkt dan ooit, met prachtige HD-graphics, gereviseerde verlichting en lipsynchronisatie, verfijnde cinematografie, geremasterde audio , en acht geheel nieuwe muzieknummers met live jazzmuzikanten.

Zombies zullen dansen. Mariachis zal zingen. Een gigantische gevechtsrobot zal de straten vernielen. En als het leven van hun vrienden op het spel staat, zetten Sam en Max hun ziel op het spel om dingen recht te zetten.