Sam & Max: Beyond Time and Space – versie 1.0.5 patch notes

Sam & Max: Beyond Time and Space – versie 1.0.5 patch notes

De geremasterde versie van Sam & Max: Beyond Time and Space voor Nintendo Switch krijgt een nieuwe 1.0.5-update, waaraan wordt gewerkt door Skunkape Games.

Het lost bugs in alle afleveringen op en lost bugs op die alleen in drie afleveringen waren.

1.0.5 Patch-notes

 • Alle afleveringen
  • Fixed Rat on Street zweeft en de springanimaties werken niet goed.
  • De rijmuziek is bijgewerkt met de versie van Save the World. Deze versie heeft een aantal mixfixes die het eerst niet in Beyond Time and Space haalden.
 • In aflevering 201 blijven Jimmy’s schaduw en de schaduw van zijn bokshandschoen niet langer op het scherm wanneer Max hem in de lucht schopt.
  • De “kijk naar”-regel die wordt afgespeeld als je naar het vliegtuig in Santa’s Workshop kijkt, heeft nu een langere versie die er eerder niet was.
 • Aflevering 204
  • De setting Op de UFO speelde de dialoog van Cow Bosco en Sam niet af. Het is nu!
 • Aflevering 205
  • Hugh Bliss’ halsband was er niet in de kookshow, dus het was gerepareerd.
  • De Soda Poppers drijven niet meer als ze zich omkleden in het filmpje van Hell Office.
  • In de Franse ondertiteling van Office stopte Peepers met Sam “Max” te noemen (een veelvoorkomende en vergeeflijke fout in elke taal.)

Versie 1.0.5 van Sam & Max: Beyond Time and Space is nu beschikbaar voor alle spelers.

Over Sam & Max: Beyond Time and Space

Ga met de freelance politie mee op een waanzinnige reis van de Noordpool naar de Fontein van de Jeugd, van de ruimte naar de hel en weer terug, en weer terug naar de Noordpool.

Sam & Max: Beyond Time and Space is een geremasterde versie van het tweede seizoen van Telltale’s episodische Sam & Max-games. Een klein team van de oorspronkelijke ontwikkelaars heeft hard gewerkt om het spel te verbeteren. Sam is een hondendetective van 1,80 meter lang die een neus heeft om het juiste te doen. Max is een konijnachtig wezen dat erg actief is en graag overlast veroorzaakt. Samen vormen ze de Freelance Police, een oneerbiedig komisch duo wiens vreemde manier van misdaadbestrijding al meer dan dertig jaar fans van stripboeken en videogames vermaakt.

Sam en Max zijn weer aan het werk in deze verzameling van vijf afleveringen van samenhangende misdaden. Ze hebben een confrontatie met de kerstman, een race om een ​​gigantische vulkaan te stoppen en een gevecht met een Eurotrash-vampier. Dan wordt het nog vreemder.

Is Bosco, de gekke winkelier, iets op het spoor als hij over een groot complot praat? Zwijgt Stinky, de eigenaar van het restaurant, over wat er is gebeurd met haar grootvader, die ook Stinky heette? Zal de schilferige buurman Sybil Pandemik ooit de ware liefde vinden? Zei iemand… VERJAARDAG?!

Stap in de DeSoto voor een hilarisch avontuur dat voor het eerst de IGN’s Adventure Game of the Year-prijs won en er nu beter uitziet en klinkt dan ooit, met prachtige HD-graphics, herwerkte verlichting en lipsynchronisatie, verbeterde cinematografie, geremasterde audio , en acht nieuwe muzieknummers met live jazzmuzikanten.

Zombies zullen dansen. Er zal gezongen worden. De straten zullen worden vernietigd door een enorme robot die vecht. Als het leven van hun vrienden in gevaar is, zullen Sam en Max er alles aan doen om het goed te maken.