Sam & Max Save The World Remastered – Eerste 26 minuten

Sam & Max Save The World Remastered – Eerste 26 minuten

Weet je niet zeker of je Sam & Max Save the World Remastered op Nintendo Switch moet krijgen? Nou, dankzij Handheld Players , kun je nu de eerste 26 minuten bekijken.

Sam & Max Save The World Remastered blaast de zelfbenoemde “eerste sitcom van games” nieuw leven in met verbeterde graphics, touchscreen-ondersteuning en dezelfde geliefde slapstick-humor!

video
play-rounded-fill

Over Sam & Max Save The World Remastered

Samen vormen ze de freelance politie. En ze staan ​​op het punt de wereld te redden.

In 2006 speelde het misdaadbestrijdende duo Sam & Max uit het stripboek de hoofdrol in de eerste volwaardige episodische game van Telltale, de studio die later The Walking Dead en Batman: The Enemy Within maakte.

Nu is ieders favoriete hond en konijn terug in Sam & Max Save the World Remastered, een nieuwe versie van hun eerste seizoen van episodische games die liefdevol is bijgewerkt door een kleine groep van de oorspronkelijke ontwikkelaars met de zegen van Sam & Max-maker Steve Purcell.

Het is gewoon weer een dag op kantoor voor de zelfbenoemde freelancepolitie wanneer de commissaris langskomt met een verontrustend rapport: voormalige kindsterren lopen amok op straat! Wat begint als een open en gesloten geval van idiote vandalisme, leidt tot een totale samenzwering als Sam en Max de ene na de andere onverlaten tegenkomen die op mysterieuze wijze zijn gehypnotiseerd. (Je kunt het zien aan het “spinnige ding” dat ze met hun ogen doen.)

Wie is de bron van dit misdrijf, en wat is hun lafhartige plan? Om deze zaak op te lossen, heb je Sams neus nodig voor detectivewerk, het gebrek aan geweten van Max, een assortiment inventarisitems en een beetje hulp van buren Sybil Pandemik, Bosco en Jimmy Two-Teeth. Van de straat van Sam & Max tot het gazon van het Witte Huis, op internet en helemaal tot aan de maan, dit verbijsterende mysterie wordt vreemder en grappiger naarmate het zich ontvouwt.

Keer terug naar het avonturenspel dat ooit ‘de eerste sitcom van gaming’ heette en tegenwoordig bekend staat als ‘de remaster waarvan je niet wist dat je er op zat te wachten’. Met verbeterde graphics, Joy-Con en touchscreenondersteuning, een originele jazzscore met vijf nieuwe nummers en dezelfde hersenkrakende puzzels en onconventionele humor die destijds de IGN’s Best Adventure GOTY-prijs wonnen, hebben Sam & Max Save the World Remastered is een moderne klassieker die meteen in je Nintendo Switch-bibliotheek past.

Sam & Max Save The World Remastered is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99 USD.