Sam & Max Save the World Remastered komt op 2 December

Sam & Max Save the World Remastered komt op 2 December

Sam & Max Save the World Remastered is aangekondigd voor Nintendo Switch en Steam en de game wordt op 2 december gelanceerd.

Uitgegeven door Skunkape Games en ontwikkeld door Telltale (de ontwikkelaars achter The Walking Dead en Batman: The Enemy Within), is de eerste in de Sam & Max-serie bijgewerkt door een deel van het team dat aan het origineel heeft gewerkt.

De game zal profiteren van touchscreen- en Joy-Con-besturingsmodi, nieuwe muziek, bijgewerkte beelden en meer.

video

Over Sam & Max Save the World Remastered

Het is gewoon weer een dag op kantoor voor de zelfbenoemde freelancepolitie wanneer de commissaris langskomt met een verontrustend rapport: voormalige kindsterren lopen amok op straat!

Wat begint als een open en gesloten geval van idiote vandalisme, leidt tot een totale samenzwering als Sam en Max de ene na de andere onverlaten tegenkomen die op mysterieuze wijze zijn gehypnotiseerd. (Je kunt het zien aan het “spinnige ding” dat ze met hun ogen doen.)

Wie is de bron van dit misdrijf, en wat is hun lafhartige plan? Om deze zaak op te lossen, heb je Sams neus nodig voor speurwerk, het gebrek aan geweten van Max, een assortiment inventarisitems en een beetje hulp van de buren Sybil Pandemik, Bosco en Jimmy Two-Teeth. Van de straat van Sam & Max tot het gazon van het Witte Huis, op internet en helemaal tot aan de maan, dit verbijsterende mysterie wordt vreemder en grappiger naarmate het zich ontvouwt.

Keer terug naar het avonturenspel dat ooit ‘de eerste sitcom van gaming’ heette en tegenwoordig bekend staat als ‘de remaster waarvan je niet wist dat je er op zat te wachten’.

Met verbeterde graphics, Joy-Con ™ en touchscreenondersteuning, een originele jazzscore met vijf nieuwe nummers en dezelfde hersenkrakende puzzels en onconventionele humor die destijds de IGN’s Best Adventure GOTY-prijs wonnen, hebben Sam & Max Save the World Remastered is een moderne klassieker die helemaal thuis zal zijn in je Nintendo Switch ™ -bibliotheek.

Ad