Sam & Max: The Devil’s Playhouse Remastered aangekondigd

Sam & Max: The Devil’s Playhouse Remastered aangekondigd

Skunkape Games heeft onlangs aangekondigd dat ze zouden werken aan een project genaamd Sam & Max: The Devil’s Playhouse Remastered. De verwachting is dat deze ergens rond 2023 toegankelijk zal zijn.

video
play-rounded-fill

Dit komt na heruitgaven van verschillende van de vorige inzendingen in de serie. Eind 2020 werd een geremasterde editie van Sam & Max: Save the World uitgebracht voor Switch en het jaar daarop werd Sam & Max: Beyond Time and Space uitgebracht voor Nintendo Switch.

Over Sam & Max: The Devil’s Playhouse Remastered

De eerste aflevering van Sam & Max: The Devil’s Playhouse is uitgebracht in het jaar 2020. De volgende samenvatting bevat wat informatie die je misschien nuttig vindt:

Een buitenaardse kracht die zowel materie als ruimte kan beheersen, wenkt degenen die zowel de sterkste als de meest bizarre zijn om het te gebruiken. Deze omvatten onderbewoners en studenten van het mysterieuze, interstellaire krijgsheren en eldritch-goden.

Sam en Max, de beste honden- en konijnendetectives in gaming, zijn op een missie om de lang verloren gewaande mysteries van de kracht te ontdekken terwijl manische Max vaardigheden ontwikkelt zoals vormverandering, teleportatie, gedachten lezen en toekomstvisie om te verslaan zijn vijanden.

Het verhaal wordt verteld in een vreemde vijf maanden durende symfonie van chaos die, met elke aflevering, meer in de plot duikt en het ingewikkelder maakt.

In technische zin is Sam & Max: The Devil’s Playhouse Remastered nog niet aangekondigd voor een bepaald spelplatform. Aan de andere kant is het redelijk om aan te nemen dat Skunkape Games de trilogie zal voltooien op het Nintendo-systeem dat nu in productie is.