Samba de Amigo: Party Central aangekondigd

Samba de Amigo: Party Central aangekondigd

SEGA heeft aangekondigd dat ze een nieuwe game gaan toevoegen aan hun ritmische actieserie genaamd Samba de Amigo: Party Central. Deze zomer komt de game beschikbaar voor de Nintendo Switch.

De eerste versie van Samba de Amigo werd uitgebracht voor de Dreamcast in het jaar 2000, en enkele jaren later werd een versie voor de Wii uitgebracht. Tot nu toe is er geen nieuwe game geweest.

video
play-rounded-fill

Over Samba de Amigo: Party Central

Sta op en ga naar beneden met Amigo en de bende! Het is tijd voor een geheel nieuwe versie van Samba de Amigo, een muziekritmespel waarmee je feest kunt vieren in verschillende landen over de hele wereld!

In dit opwindende ritmische actiespel is het tijd om aan de slag te gaan met de schijnwerpers op jou gericht. In Samba de Amigo: Party Central zijn Amigo en al zijn vrienden terug voor meer plezier!

Grijp je maracas en bereid je voor op 40 topnummers uit de meest populaire muziekstijlen over de hele wereld, met nog meer nummers gepland voor release als downloadbare content (DLC) na lancering!

Kenmerken

  • Beweeg en groove met je dierbaren en vrienden met behulp van verschillende feeststijlen!
  • Weet je zeker dat je capaciteiten op orde zijn? Je kunt Amigo helpen in zijn zoektocht naar populariteit door de taken te voltooien die worden aangeboden door StreamiGo!
  • Geef je eigen draai aan dingen door je personage te verkleden in unieke outfits en accessoires met unieke items.
  • Met de World Party-modus kun je het feest naar een geheel nieuw niveau tillen doordat je met maximaal 8 van je vrienden online kunt spelen naast 12 Amigo’s.
  • Meedoen op de online leaderboards is een geweldige manier om je vaardigheden aan de rest van de wereld te demonstreren.