Samurai Jack: Battle Through Time aangekondigd

Samurai Jack: Battle Through Time aangekondigd

Adult Swim Games en de Japanse ontwikkelaar Soleil hebben Samurai Jack: Battle Through Time aangekondigd voor de Nintendo Switch en andere platforms.

De game is een 3D-actiegame waarin spelers de leiding nemen over Jack op zijn zoektocht om de slechte Aku te vernietigen. Volgens de nieuwe trailer is de game gepland voor zomer 2020.

video
play-rounded-fill

De game is met name ontwikkeld door Soleil, een Japanse ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor Naruto to Boruto: Shinobi Striker, wiens staf bestaat uit veel voormalige medewerkers van Team Ninja. Darrick Bachman, de hoofdschrijver van de Samurai Jack-cartoon, is ook betrokken.

Word de Samurai en versla Aku Forever

Word Samurai Jack, de grootste krijger van verleden, heden en toekomst. Reis door de tijd om Aku’s kwaadaardige heerschappij eindelijk te stoppen in dit nieuwe avontuur, verteld door de makers van Samurai Jack. Ontmoet je favoriete personages uit de show, waaronder The Scotsman, Scaramouche, Sir Rothchild en meer!

Creëer uw eigen Samurai-avontuur

Een ongekend Samurai Jack-avontuur dat aansluit bij de epische reeksfinale. Werk samen met vertrouwde bondgenoten uit de show om het op te nemen tegen bekende vijanden. Bezoek klassieke werelden en momenten uit je favoriete afleveringen. Reis naar een donkere toekomst om de mensheid te bevrijden. Duik in het verleden om het op te nemen tegen angstaanjagende monsters. Zoek je lot terwijl je door ruimte en tijd reist. Rust en beheer meer dan een dozijn verschillende wapens in de strijd. Vergroot je kracht nog meer door te trainen en nieuwe vaardigheden te ontgrendelen om je speelstijl te ondersteunen.

Op 28 februari organiseert Adult Swim Games op PAX East ook een panel waar Samurai Jack-serie maker Genndy Tartakovsky en hoofdschrijver Darrick Bachman meer details zullen delen. We zullen zeker alles delen zoals het komt.