Samurai Jack: Battle Through Time Collector’s Edition via Limited Run Games

Samurai Jack: Battle Through Time Collector’s Edition via Limited Run Games

Limited Run Games onthulde dat ze pre-orders zouden openen voor een fysieke release voor Samurai Jack: Battle Through Time op Nintendo Switch.

Als je echter een die-hard fan bent van Samurai Jack; je kunt deze week ook een megabundel van de titel pakken! De uitgever heeft bevestigd dat het op 14 augustus 2020 (10:00 en 18:00 ET) ook pre-orders zal openen voor een Collector’s Edition-bundel van de game.

Collector’s edition

Voor $ 129,99 kunnen verzamelaars het spel, interieurkunst in kleur plus een boekje, een 18-inch Samurai Jack-beeld, een dubbelzijdige poster van 18 24 x 24 ″, Jack’s katana-briefopener, en 3 kunstkaarten!

Slechts 2.000 exemplaren van deze bundel zullen beschikbaar zijn wanneer de pre-orders aanstaande vrijdag opengaan – dus je kunt het beste wachten op de Limited Run Games ‘website hier deze vrijdag als je een kans wilt maken om er zelf een te bemachtigen! </ p >

Over Samurai Jack: Battle Through Time

Samurai Jack: Battle Through Time, ingesproken door de originele stemacteurs, is een actieplatformspel dat zich uitstrekt over tijd en ruimte, waarin jouw acties een nieuwe legende zullen bepalen!

Een onverteld avontuur dat aansluit bij de finale van de Epic Series

Werk samen met vertrouwde bondgenoten uit de show om het op te nemen tegen bekende vijanden.

Verken werelden uit de bekroonde serie

Bezoek klassieke werelden en momenten uit je favoriete afleveringen. Reis naar een donkere toekomst om de mensheid te bevrijden. Duik in het verleden om het op te nemen tegen duivelse monsters. Zoek je lot terwijl je door ruimte en tijd reist.

Creëer je eigen legende

Rust en beheers meer dan een dozijn verschillende wapens tijdens gevechten. Vergroot je kracht nog meer door te trainen en nieuwe vaardigheden te ontgrendelen om je speelstijl te ondersteunen.