Samurai Jack: Battle Through Time Fysieke Editie – Pre-Orders vanaf 14 Augustus

Samurai Jack: Battle Through Time Fysieke Editie – Pre-Orders vanaf 14 Augustus

Samurai Jack: Battle Through Time wordt binnenkort gelanceerd op Nintendo Switch? Je kunt binnenkort ook fysiek aan de slag met de titel!

Limited Run Games hebben onlangs bevestigd dat open pre-orders voor het actie-avontuur zouden beginnen op 14 augustus 2020 (10.00 uur ET). Pre-orders zijn 30 dagen open, dus je hebt wat tijd om te beslissen of je een kopie wilt.

Voorlopig heeft Limited Run Games niet gespecificeerd of de game ook een Collector’s Edition-bundel krijgt. Hoe dan ook, je kunt je standaardversie van de game pakken als de pre-orders volgende week op vrijdag opengaan.

Over Samurai Jack: Battle Through Time

Samurai Jack: Battle Through Time, ingesproken door de originele stemacteurs, is een actieplatformspel dat zich uitstrekt over tijd en ruimte, waarbij je acties een nieuwe legende zullen bepalen!

Een onnoemelijk avontuur dat aansluit bij de finale van de Epic Series

Werk samen met vertrouwde bondgenoten van de show om het op te nemen tegen bekende vijanden.

Verken werelden uit de bekroonde serie

Bezoek klassieke werelden en momenten uit je favoriete afleveringen. Reis naar een donkere toekomst om de mensheid te bevrijden. Duik in het verleden om het op te nemen tegen duivelse monsters. Zoek je lot terwijl je door ruimte en tijd reist.

Maak je eigen legende

Rust en beheer meer dan een dozijn verschillende wapens in gevechten. Vergroot je kracht nog meer door nieuwe vaardigheden te trainen en te ontgrendelen om je speelstijl te ondersteunen.

Ad