Samurai Jack: Battle Through Time komt 21 Augustus

Samurai Jack: Battle Through Time komt 21 Augustus

Adult Swim Games en ontwikkelaar Soleil hebben de releasedatum aangekondigd voor Samurai Jack: Battle Through Time op Nintendo Switch.

Deze videogame-aanpassing van de cult-klassieke tekenfilmserie Samurai Jack wordt op 21 augustus gelanceerd voor de Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Over Samurai Jack: Battle Through Time

Word Samurai Jack, de grootste krijger aller tijden. Reis door de tijd om eindelijk Aku’s slechte regering te stoppen in dit nieuwe avontuur, verteld door de makers van Samurai Jack.

Samurai Jack: Battle Through Time, ingesproken door de originele stemacteurs, is een actieplatformspel dat zich uitstrekt over tijd en ruimte, waarbij je acties een nieuwe legende zullen bepalen!

Een onverteld avontuur dat aansluit bij de finale van de epische serie

Werk samen met vertrouwde bondgenoten van de show om het op te nemen tegen bekende vijanden.

Verken werelden uit de bekroonde serie

Bezoek klassieke werelden en momenten uit je favoriete afleveringen. Reis naar een donkere toekomst om de mensheid te bevrijden. Duik in het verleden om het op te nemen tegen duivelse monsters. Zoek je lot terwijl je door ruimte en tijd reist.

Maak je eigen legende

Rust en beheer meer dan een dozijn verschillende wapens in gevechten. Vergroot je kracht nog meer door nieuwe vaardigheden te trainen en te ontgrendelen om je speelstijl te ondersteunen.

Over zwemmen voor volwassenen

Haal je Adult Swim-oplossing waar en wanneer je maar wilt op www.adultswim.com, of download de Adult Swim-app. Binge-marathons of bekijk geselecteerde afleveringen van veel van je favoriete shows, waaronder Rick and Morty, Robot Chicken, Venture Bros., Aqua Teen Hunger Force en nog veel meer. En bekijk de Live Stream, ons blok met live, interactieve shows elke weekdag: www.adultswim.com/streams

Ad