Samurai Maiden – 10 minuten aan gameplay

Samurai Maiden – 10 minuten aan gameplay

Shade en D3Publisher hebben een nieuwe trailer voor Samurai Maiden gepubliceerd. De video van 10 minuten geeft een gedetailleerde kijk op de gameplay.

video
play-rounded-fill

Over Samurai Maiden

Een jonge dame verandert in… een samurai onder de kersenbloesembomen van het prachtige Japan. Razendsnelle actie in het Sengoku-tijdperk als een gewoon meisje demonen doodt en zich een weg baant door het pandemonium!

Een brandende tempel. Zwarte rook wervelt ver de lucht in. De woedende kreten van soldaten zijn overal te horen. Een bebaarde oudere man verschijnt voor je… Is dat Nobunaga Oda?!?

Een jonge dame uit de eenentwintigste eeuw met uitzonderlijk zwaardvechten bevindt zich in Honn-ji tijdens het Sengoku-tijdperk! Ze rent door de onderwereld onder Honn-ji met een drietal nieuwe ninja-metgezellen en komt bij elke stap woedende lijken tegen!

Niets kan dit sterke team van volledig vrouwelijke tegenstanders in de weg staan, terwijl de jongedame die samurai is geworden tegenstanders afsnijdt terwijl de ninja’s ze vernietigen met hun woeste ninjutsu! Als het moeilijk wordt, gebruik dan de Devoted Heart-methode om samurai en ninja’s hun lippen op elkaar te laten sluiten om hun krachten te vergroten! Er zijn zoveel spannende, epische conflicten om aan te gaan!

Dood de Demon Lord van de Sengoku-periode en vorm eeuwige relaties met je ninjakameraden! Er is een nieuwe door vrouwen geleide actiegame voor zwaardvechten!

Samurai Maiden wordt op 1 december 2022 in Japan uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het wordt op 8 december uitgebracht in Noord-Amerika en Europa.

Ad