Samurai Maiden – Hagane trailer

Samurai Maiden – Hagane trailer

De tweede personagetrailer voor Samurai Maiden is uitgekomen, en deze gaat over Hagane.

video
play-rounded-fill

Over Hagane

Hagane, wiens stem wordt ingesproken door Sumire Uesaka, heeft een rechterarm die naar believen kan groeien en krimpen en een hoogspanningsstroom kan uitzenden. Mensen zeggen dat ze de vrouwen om haar heen helpt en verzorgt en ze veel genegenheid geeft, zelfs als ze blozen.

Onder de prachtige kersenbloesembomen in Japan verandert een jonge vrouw in… een samurai? Tijdens de Sengoku-periode zie je een normaal meisje demonen doden en zich een weg banen door de chaos terwijl de actie snel gaat.

Een tempel die in brand staat. Zwarte rook stijgt in wervelingen hoog de lucht in. Overal is het boze geschreeuw van soldaten te horen. Voor je staat een oude man met een baard… Wacht, is dat Nobunaga Oda?!

Een jonge vrouw uit de 21e eeuw die goed is met zwaarden belandt tijdens het Sengoku-tijdperk in Honn-ji! Ze racet door de onderwereld onder Honn-ji met drie nieuwe ninjavrienden, waar boze lijken haar bij elke bocht aanvallen. Dit volledig vrouwelijke powerhouse-team is niet te stoppen. De jonge vrouw die een samurai werd, snijdt vijanden in stukken, terwijl de ninja’s hun woeste ninjutsu gebruiken om ze te doden.

En als het moeilijk wordt, gebruik dan de Devoted Heart-techniek om samurai en ninja hun lippen op elkaar te laten sluiten om hun vaardigheden te vergroten. Er zijn zoveel epische gevechten die leuk zijn om te vechten! Dood de Demon Lord van het Sengoku-tijdperk en maak een band met je ninjavrienden voor altijd.

Er is nu een gloednieuw actiespel uit waarin vrouwen met zwaarden vechten.

Samurai Maiden is op 1 december 2022 beschikbaar voor de Nintendo Switch in Japan en op 8 december 2022 in de rest van de wereld.

Ad