Samurai Maiden – Iyo personage trailer

Samurai Maiden – Iyo personage trailer

Iyo is het eerste Samurai Maiden-personage dat D3Publisher begint te presenteren via een nieuwe trailer.

Inhoudsopgave (TOC)

Over Iyo

Miku Ito geeft de stem van Iyo, een ninja die voor Nobunaga werkt. Ze heeft toegang tot shinobi-gereedschappen en is bedreven met explosieven, vlam kunais en buskruit. Volgens geruchten houdt en respecteert Iyo Tsumugi innig en zal ze alles doen wat in haar vermogen ligt om haar te helpen.

video
play-rounded-fill

Over Sanurai Maiden

In het prachtige Japan, tussen kersenbloesembomen, verandert een jonge dame in… een samoerai? Wees getuige van het Sengoku-tijdperk vol actie terwijl dit gewone meisje door de chaos navigeert door monsters te hakken en te doden!

een brandende tempel. Hoog in de lucht zijn wervelingen van zwarte rook te zien. Het geschreeuw van woede van soldaten was overal te horen. Voor je staat een oudere man met een baard. Is dat… Nobunaga Oda?

In Honn-ji tijdens het Sengoku-tijdperk ontdekt een jonge dame uit de eenentwintigste eeuw met indrukwekkende vaardigheden in zwaardvechten zichzelf! Ze snelt de Onderwereld in onder Honn-ji met drie nieuwe ninja-bondgenoten en komt oog in oog te staan ​​met overal boze lijken! Dit volledig vrouwelijke krachtige duo is niet te stoppen als de jongedame samoerai is geworden en vijanden afslaat en de ninja ze met dodelijke ninjutsu stuurt!

En als het moeilijk wordt, gebruik dan de “Devoted Heart”-methode om de ninja’s en samoeraien hun lippen op elkaar te laten sluiten om hun vaardigheden te verbeteren! Er zijn veel spannende, epische conflicten om aan te gaan. Dood de Demon Lord uit het Sengoku-tijdperk en creëer blijvende vriendschappen met je mede-ninja’s!

Er is nu een gloednieuw actiespel met zwaardvechten beschikbaar!

In Japan wordt op 1 december 2022 en in het westen op 8 december Samurai Maiden beschikbaar gemaakt voor de Nintendo Switch.