Samurai Maiden – Komimi trailer

Samurai Maiden – Komimi trailer

Komimi heeft een frisse verschijning in de trailer van het derde personage voor Samurai Maiden. De onmyoji-magie-expert Komimi wordt ingesproken door Miyu Tomita. Er wordt gezegd dat ze “met gemak een enorme hamer kan hanteren en deze kan omhullen in een ijslucht die de rillingen over de ruggengraat van haar slachtoffers stuurt”. Iedereen die Komimi’s staart wil poetsen, moet eerst haar uitdrukkelijke toestemming krijgen, vervolgt D3Publisher.

video
play-rounded-fill

Over Samurai Maiden

In het prachtige Japan, tussen de kersenbloesembomen, verandert een jongedame in… een samurai? Wees getuige van het actievolle Sengoku-tijdperk terwijl dit gewone meisje door de chaos navigeert door monsters te hakken en te doden!

Een brandende tempel. Hoog in de lucht zijn wervelingen van zwarte rook te zien. Overal waren de woedende kreten van soldaten te horen. Voor jou staat een oudere man met een baard. Is dat… Nobunaga Oda?

In Honn-ji, tijdens het Sengoku-tijdperk, ontdekt een jongedame uit de eenentwintigste eeuw met indrukwekkende zwaardvechtkunsten zichzelf! Ze snelt de onderwereld binnen onder Honn-ji met drie nieuwe ninja-bondgenoten en komt overal oog in oog te staan ​​met boze lijken! Dit krachtige, volledig vrouwelijke duo is niet te stoppen als de jongedame die samoerai is geworden, vijanden uithaalt en de ninja ze met dodelijke ninjutsu uitschakelt!

En als het moeilijk wordt, gebruik dan de “Devoted Heart”-methode om de ninja’s en de samoerai hun lippen op elkaar te laten sluiten om hun vaardigheden te verbeteren! Er zijn veel spannende, epische conflicten om aan te gaan. Dood de Demon Lord uit het Sengoku-tijdperk en sluit duurzame vriendschappen met je mede-ninja’s!

Er is nu een gloednieuw actiespel met zwaardvechten beschikbaar!

Samurai Maiden wordt naar verwachting gelanceerd op de Nintendo Switch op 1 december 2022 in Japan en op 8 december in het westen.