Samurai Maiden – Launch trailer

Samurai Maiden – Launch trailer

D3Publisher en Shade hebben een lanceringsvideo voorbereid om de release van Samurai Maiden te vieren. De video laat ons een andere kant van het snelle actiespel zien.

video
play-rounded-fill

Over Samurai Maiden

Een jonge dame verandert in… een samurai onder de kersenbloesembomen van het prachtige Japan. Razendsnelle actie in het Sengoku-tijdperk als een gewoon meisje demonen doodt en zich een weg baant door het pandemonium!

Een brandende tempel. Zwarte rook wervelt ver de lucht in. De woedende kreten van soldaten zijn overal te horen. Een bebaarde oudere man verschijnt voor je… Is dat Nobunaga Oda?!?

Een jonge dame uit de eenentwintigste eeuw met uitzonderlijk zwaardvechten bevindt zich in Honn-ji tijdens het Sengoku-tijdperk! Ze rent door de onderwereld onder Honn-ji met een drietal nieuwe ninja-metgezellen en komt bij elke stap woedende lijken tegen! Niets kan dit sterk vrouwelijke team nog in de weg staan, terwijl de jongedame die samurai is geworden tegenstanders afsnijdt terwijl de ninja’s ze vernietigen met hun woeste ninjutsu!

Wanneer het ruig wordt, gebruik je de Devoted Heart-methode om samurai en ninja’s hun lippen op elkaar te laten sluiten om hun krachten te vergroten! Er zijn zoveel spannende, epische conflicten om aan te gaan! Dood de Demon Lord uit de Sengoku-periode en vorm eeuwige relaties met je ninjakameraden!

Er is een nieuwe door vrouwen geleide actiegame voor zwaardvechten!

Samurai Maiden wordt op 1 december 2022 uitgebracht in Japan op de Nintendo Switch. Het wordt op 8 december uitgebracht in Noord-Amerika en Europa.

Ad