Samurai Maiden – Opening

Samurai Maiden – Opening

De introductiefilm van Samurai Maiden, gemaakt door D3Publisher en Shade, is nu online beschikbaar. Bovendien toont het de belangrijkste personages en gameplay.

Een brandende tempel. Hoog in de lucht zijn wervelingen van zwarte rook te zien. Het geschreeuw van woede van soldaten was overal te horen. Voor je staat een oudere man met een baard. Is dat… Nobunaga Oda?

video
play-rounded-fill

Over Samurai Maiden

In Honn-ji tijdens het Sengoku-tijdperk ontdekt een jonge dame uit de eenentwintigste eeuw met indrukwekkende vaardigheden in zwaardvechten zichzelf! Ze snelt de Onderwereld in onder Honn-ji met drie nieuwe ninja-bondgenoten en komt oog in oog te staan ​​met overal boze lijken! Dit volledig vrouwelijke krachtige duo is niet te stoppen als de jongedame samoerai-slashes naar vijanden is geworden en de ninja ze stuurt met dodelijke ninjutsu!

En als het moeilijk wordt, gebruik dan de “Devoted Heart”-methode om de ninja’s en samoeraien hun lippen op elkaar te laten sluiten om hun vaardigheden te verbeteren! Er zijn veel spannende, epische conflicten om aan te gaan. Dood de Demon Lord uit het Sengoku-tijdperk en creëer blijvende vriendschappen met je mede-ninja’s!

Er is nu een gloednieuw actiespel met zwaardvechten beschikbaar!

Op 1 december 2022 in Japan en 8 december 2022 in het westen wordt Samurai Maiden uitgebracht op de Nintendo Switch.