Samurai Shodown – 60FPS Gameplay trailer

Samurai Shodown – 60FPS Gameplay trailer

SNK heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de vechtgame Samurai Shodown – dit keer benadrukkend dat de game op 60 fps draait op de Nintendo Switch.

Er is ook een snelle blik op de enkele Joy-con-ondersteuning, waarmee twee spelers snel kunnen instappen voor een match-up!

video
play-rounded-fill

Over Samurai Shodown

Na bijna tien jaar uit de schijnwerpers te zijn geweest, is Samurai Shodown terug! Ontwikkeld door het team achter de veelgeprezen King of Fighter XIV, vechten krijgers en strijders met diverse achtergronden op dit legendarische stadium waarin een enkele aanval het verschil tussen overwinning en nederlaag kan betekenen!

Nalatenschap: met dezelfde intense gevechten waar de legendarische serie om bekend staat, extreem beschadigende enkele aanvallen bootsen de brute aanvallen van gevechten met wapens na.

Evolutie: zestien bekende personages keren terug om te vechten in een nieuwe, filmische kunststijl die elke strijd tot leven brengt in verschillende online en offline modi.

Revolutie: Neem het op tegen de beste spelers ter wereld via een revolutionair AI-systeem dat patronen van spelers leert en “Geest” klonen creëert voor gevechten.

Samurai Shodown komt op 12 december 2019 naar de Nintendo Switch.