Samurai Shodown – Cham Cham DLC 16 maart, crossover met Guilty Gear geteased

Samurai Shodown – Cham Cham DLC 16 maart, crossover met Guilty Gear geteased

SNK kondigde de releasedatum aan voor Cham Cham, de eerste DLC-jager in de derde seizoenspas van Samurai Shodown. Cham Cham komt volgende maand op 16 maart aan in Samurai Shodown.

Er is ook een nieuwe trailer voor het personage uitgebracht;

video
play-rounded-fill

Het bedrijf plaagde ook dat een van de overgebleven onaangekondigde vechters een personage uit Guilty Gear zou zijn, hoewel hun identiteit niet werd onthuld.

Over Samurai Shodown

De strijd snijdt zich een weg naar de Nintendo Switch-line-up! Vanaf de oprichting in 1993 heeft de Samurai Shodown-serie wapengebaseerde vechtgames opnieuw gedefinieerd. 11 jaar na de meest recente release komt er een gloednieuwe toevoeging op de Nintendo Switch! Ervaar het vechtspel dat de wereld stormenderhand veroverde!

Weergaloze krijgers vechten het uit in het Japan van de 18e eeuw! 13 terugkerende personages worden vergezeld door 3 volledig nieuw in de serie. Deze nieuwste aflevering vindt plaats een jaar vóór de gebeurtenissen van het originele Samurai Shodown-spel, waar de spanningen nog steeds hoog zijn in het land van de rijzende zon! Een spel dat de grens vormt tussen spanning en spanning!

Klassieke Samurai Shodown-concepten zoals de Rage Gauge, Lightning Blade en Super Special Moves keren terug! Voel hoe je hart sneller gaat kloppen terwijl je op een steenworp afstand van de dood bent, om de rollen in één klap om te draaien! Een echte vechtgame-ervaring wacht op je op de Nintendo Switch!

Kenmerken:

  • Opwindende op wapens gebaseerde gevechten – Samurai Shodown zet de erfenis voort van de spannende gevechten waar de serie om bekend staat, waarbij spelers altijd één slag verwijderd zijn van de dood en één krachtige aanval verwijderd van de overwinning.
  • Speel overal en altijd met de Nintendo Switch – Het is gemakkelijker dan ooit om een ​​vriend te verslaan in de Tabletop-modus van de Nintendo Switch. Geef ze gewoon een Joy-Con en probeer het! Bovendien kun je overal ter wereld vechten met de Handheld-modus!
  • Unieke cast van terugkerende en nieuwe krijgers – Samurai Shodown verwelkomt iconische personages uit eerdere iteraties, waaronder de zwaardvechter Haohmaru, zijn rivalen Ukyo en Genjuro, het heiligdommeisje Nakoruru en de favoriet van fans Galford. De startlijst bevat in totaal 16 personages – 13 veteranen en drie nieuwkomers in de franchise.
  • Geheel nieuwe gameplay – Samurai Shodown zet enkele van de belangrijkste vechtmechanismen voort die de serie populair maakten, zoals de Rage Gauge, Rage Explosion, Sword Clash en meer, en bevat ook verschillende nieuwe technieken, waaronder een krachtige, een- tijdgebruik aanval van elk personage genaamd de Super Special Move.
Ad