Samurai Shodown DLC – Baiken van Guilty Gear

Samurai Shodown DLC – Baiken van Guilty Gear

SNK heeft aangekondigd dat het vierde personage voor de goed beoordeelde Samurai Shodown Baiken zal zijn uit de geliefde Guilty Gear-franchise.

Baiken verschijnt in het Season Pass 3-personagepakket, dat betaalde downloadbare content is. Seizoenspas 3 komt later deze week uit.

video
play-rounded-fill

Over Baiken

Baiken is een samoerai die haar dorp, haar arm en oog verloor door een aanval door Guilty Gear’s titulaire Gears. Sindsdien zwierf ze de wereld rond op zoek naar wraak op de Gear Maker, ook wel bekend als That Man. In haar aankondigingstrailer voor Samurai Shodown maken Baiken’s kenmerkende stijl en maniertjes de overgang naar Samurai Shodown een perfecte match, net als haar speelstijl.

Bewegen zoals haar Tatami Gaeshi, Kabari en de altijd belangrijke Azami zijn allemaal aanwezig en worden getrouw nagebootst in de nieuwe kunststijl.

Als ze speelbaar is in Guilty Gear, staat Baiken bekend om haar zeer sterke verdedigende spel en parries die kunnen leiden tot extreem gevaarlijke verwisselingen en okizeme. Haar verdedigings- en pareergerichte bewegingen passen bij de gameplay van Samurai Shodown, die bekend staat om haar harde slagen, één fout maken en je bent doodsbenauwd.

Dit maakt haar misschien wel de beste keuze van iedereen die had kunnen worden gekozen om Guilty Gear te vertegenwoordigen.

Ad