Samurai Shodown – DLC Character WAN-FU Trailer

Samurai Shodown – DLC Character WAN-FU Trailer

SNK deelde een officiële trailer voor het aankomende Samurai Shodown DLC-personage WAN-FU in Japan. WAN-FU zal op 19 december 2019 als betaalde DLC worden uitgebracht via de Japanse Nintendo Switch eShop.

video
play-rounded-fill

Over WAN-FU

Wan-fu is een personage dat werd geïntroduceerd in Samurai Shodown. Hij werd gemodelleerd naar Miyoshi Seikai, een van de krijgers waarvan gezegd werd dat ze in de tien helden van Sanada bestonden. Hij werd verwijderd uit de line-up van de serie na Samurai Shodown II, maar wordt nieuw leven ingeblazen vanwege zijn rol in Samurai Shodown Sen.

Hij is een van de weinige personages in de serie met een “grapje” dat de vierde muur breekt. Komisch geeft hij de speler toe dat “er geen einde komt aan [zijn] verhaal”.

Over Samurai Shodown

Een geheel nieuwe titel van SNK! Een nieuwe SAMURAI SHODOWN is in aantocht!

Sinds de geboorte in 1993 staat de SAMURAI SHODOWN-serie bekend als de belangrijkste wapengebaseerde versus vechtspellen, en was essentieel voor het cultiveren van het wapengebaseerde vechtspelgenre. Als de eerste nieuwe release in de serie in meer dan 10 jaar, wil SAMURAI SHODOWN opnieuw grenzen verleggen en serieuze samurai-actie leveren!

Ontwikkeld met UNREAL ENGINE 4 en met een unieke grafische penseelstreekstijl die overeenkomt met de Japanse roots van de serie, zullen Haohmaru, Nakoruru, Galford en een hele reeks andere populaire personages opnieuw strijden om de overwinning!