Samurai Shodown – DLC vechters – Cham Cham en Hibiki Takane

Samurai Shodown – DLC vechters – Cham Cham en Hibiki Takane

SNK kondigde de volgende DLC-vechters aan die naar Samurai Shodown gaan als onderdeel van de derde seizoenspas van de game. De nieuwe personages keren de vechter Cham Cham terug uit de klassieke titels Samurai Shodown II en IV, en het nieuwe gastpersonage Hibiki Takane uit The Last Blade.

Cham Cham zal ergens half maart lanceren, naast een update van het gevechtssysteem, terwijl Hibiki Takane nog geen releasedatum heeft ontvangen.

Season Pass – DLC Fighters

Een trailer voor de seizoenspas die Cham Cham in actie laat zien, is hieronder te vinden, samen met meer details over de opname van de nieuwe personages zoals gedeeld in een videopresentatie van SNK:

video

Over Hibiki Takane

Producer Yasuyuki Oda: “Dus ten eerste, waarom heb je besloten om Hibiki Takane op te nemen voor deze nieuwste Season Pass?”

Directeur Hayato Konya: “Nou, we hebben een aantal cross-over karakters gemaakt met andere bedrijven, dus ik wilde me deze keer specifiek richten op een SNK IP. En van de IP’s die we hebben, is Hibiki Takane van The Last Blade in andere games verschenen, dus ik voelde dat ze een goede match was. Haar verhuislijst is ook echt flitsend en cool, dus ik denk dat ze een geweldige aanvulling zal zijn op Samurai Shodown. Hoewel zowel Samurai Shodown als The Last Blade heel verschillend spelen, werken we er hard aan om haar overgang naadloos te maken. “

Over Cham Cham

Konya: “Cham Cham is iemand waar de fans om hebben gesmeekt, dus ik wilde hun wensen laten uitkomen. We kunnen niet wachten tot je deze schattige kleine duivel uitprobeert! “

Bij Battle-systeemupdate

Konya: “We hebben een Guard Crush-monteur toegevoegd, iets compleet nieuws in Samurai Shodown. Bovendien hebben we de hele game opnieuw in balans gebracht en hebben we maatregelen toegevoegd om te voorkomen dat wapens van het podium verdwijnen. Deze update maakt Samurai Shodown nog spannender, dus kijk er alsjeblieft naar uit!

Ad