Samurai Shodown – Gratis Crossover DLC met Honor Of Kings geteased

Samurai Shodown – Gratis Crossover DLC met Honor Of Kings geteased

SNK heeft onthuld dat het opnieuw opstarten van de vechtgame Samurai Shodown een gratis DLC-gastpersonage krijgt van Tencent’s Honor of Kings (d.w.z. Arena of Valor in het westen).

Zoals je kunt zien, houdt de uitgever de identiteit van het personage nog steeds geheim achter een silhouet, maar hij beloofde dat we snel meer zouden leren!

Over Samurai Shodown

De strijd dringt door in de line-up van de Nintendo Switch! Vanaf de oprichting in 1993 heeft de Samurai Shodown-serie wapengebaseerde vechtgames opnieuw gedefinieerd. 11 jaar na de meest recente release komt er een gloednieuwe toevoeging op de Nintendo Switch! Beleef het vechtspel dat de wereld stormenderhand veroverde!

Weergaloze krijgers vechten het uit in het Japan van de 18e eeuw! 13 terugkerende personages worden vergezeld door 3 volledig nieuw in de serie. Deze nieuwste aflevering vindt plaats een jaar voor de gebeurtenissen van de originele Samurai Shodown-game, waar de spanningen nog steeds hoog zijn in het land van de rijzende zon! Een spel dat de grens tussen spanning en spanning overschrijdt!

Klassieke Samurai Shodown-concepten zoals de Rage Gauge, Lightning Blade en Super Special Moves keren terug! Voel je hart sneller kloppen als je momenten van de dood bent, alleen om de tafels in één klap om te draaien! Een echte vechtgame-ervaring wacht op je op de Nintendo Switch!

KENMERKEN:

Opwindend gevecht op basis van wapens – Samurai Shodown zet de erfenis voort van de spannende veldslagen waar de serie bekend om staat, waarbij spelers altijd één slag verwijderd zijn van de dood en één krachtige aanval verwijderd van de overwinning.

Speel altijd en overal met de Nintendo Switch – Het is gemakkelijker dan ooit om tegen een vriend te strijden met de Tabletop-modus van de Nintendo Switch. Geef ze gewoon een Joy-Con en doe het! Bovendien kun je overal ter wereld vechten met de Handheld-modus!

Unieke cast van terugkerende en nieuwe krijgers – Samurai Shodown verwelkomt iconische personages uit herhalingen uit het verleden, waaronder de zwaardvechter Haohmaru, zijn rivalen Ukyo en Genjuro, het heiligdom Nakoruru en de favoriete fan van Galford. Het startschema bevat in totaal 16 personages – 13 veteranen en drie nieuwkomers in de franchise.

Geheel nieuwe gameplay – Samurai Shodown, die enkele van de belangrijkste vechtmechanismen voortzet die de serie populair hebben gemaakt, zoals de Rage Gauge, Rage Explosion, Sword Clash en meer, zal ook verschillende nieuwe technieken bevatten, waaronder een krachtige, één- tijdsbestrijding van elk personage genaamd de Super Special Move.