Samurai Shodown – Haohmaru personage trailer

Samurai Shodown – Haohmaru personage trailer

SNK heeft de zevende personage-gerichte trailer onthuld voor de aankomende Samurai Shodown-reboot.

video
play-rounded-fill

Over Haohmaru

Deze trailer bevat Haohmaru – een relaxte, zwervende zwaardvechter. Haohmaru hanteert zijn betrouwbare katana gecombineerd met rauwe spierkracht om uiteindelijk zijn vijanden uit te roeien.

Een relaxte, rondzwervende zwaardvechter met een voorliefde voor drank, Haohmaru is net zo waarschijnlijk zijn dag door te brengen in zijn kruik als hij op zoek is naar een waardige tegenstander.

Samurai Shodown raakt ergens in de winter van 2019 Nintendo Switch.

Over Samurai Shodown

De nieuwe Samurai Shodown zal een prequel zijn voor het originele spel, en zal veel van de cast bevatten van die 1993 Neo Geo-vechtgame. SNK plant 16 karakters voor de lancering, 13 veteranen en drie nieuwkomers. Vechters als Galford, Haohmaru, Earthquake, Charlotte en Nakoruru zullen terugkeren, kijkend naar hun vroege jaren ’90 zelf, maar bijgewerkt met gestileerde 3D-modellen.

Het vechtsysteem van Samurai Shodown is gebaseerd op de geschiedenis van de serie. Het is minder gericht op combo’s dan op het lezen van je tegenstander en op zoek naar een opening om een ​​krachtige slag te landen. Terwijl spelers vechten met wapens als katana, hooks en épée, bouwen ze een Rage Gauge op als ze schade aanrichten. Zodra die meter vol is, worden bepaalde aanvallen geactiveerd; laat spelers een krachtige Super Special Move loslaten (slechts één keer per wedstrijd beschikbaar); en een beweging uitvoeren die een Blikseminslag wordt genoemd, een riskante maar krachtige aanval met een hypergestileerde presentatie.

Ad