Samurai Shodown – Hibiki Takane DLC lanceert morgen

Samurai Shodown – Hibiki Takane DLC lanceert morgen

SNK heeft de releasedatum aangekondigd voor Hibiki Takane, de tweede DLC-jager in de derde seizoenspas van Samurai Shodown.

De crossover-jager uit SNK’s The Last Blade2 zal zich op 28 april bij Samurai Shodown voegen. Er is ook een nieuwe trailer voor het personage uitgebracht

video

Over Hibiki Takane

Hibiki Takane is een personage uit de gameserie The Last Blade en een DLC-crossover voor Samurai Shodown (2019). Ze wordt gesymboliseerd door een zwaard dat snel tot stilstand kan komen en haar officiële slogan is “Innocent Slash”.

Hibiki is de dochter van Genzō Takane, een beroemde zwaardsmid die in het Bakumatsu-tijdperk in heel Japan bekend was. Hij had zich met zijn dochter teruggetrokken in een afgelegen gebied op het platteland, maar zette zijn werk voort met verschillende zwaardvechters in het hele land.

Op een noodlottige dag benadert een man met zilver haar Genzo en vraagt ​​hem een ​​nieuw zwaard te smeden. Hoewel de man een aura van puur, ondoorgrondelijk kwaad uitstraalde, kan de meesterzwaardsmid het verzoek niet afwijzen.

Over Samurai Shodown

De strijd snijdt zich een weg naar de Nintendo Switch-opstelling! Vanaf de oprichting in 1993 heeft de Samurai Shodown-serie wapengebaseerde vechtgames opnieuw gedefinieerd. 11 jaar na de meest recente release komt er een gloednieuwe toevoeging op de Nintendo Switch! Ervaar het vechtspel dat de wereld stormenderhand veroverde!

Weergaloze krijgers vechten het uit in het Japan van de 18e eeuw! 13 terugkerende personages worden vergezeld door 3 volledig nieuw in de serie. Deze nieuwste aflevering vindt plaats een jaar vóór de gebeurtenissen van de originele Samurai Shodown-game, waar de spanningen nog steeds hoog zijn in het land van de rijzende zon! Een spel dat de grens vormt tussen spanning en spanning!

Klassieke Samurai Shodown-concepten zoals de Rage Gauge, Lightning Blade en Super Special Moves keren terug! Voel je hart sneller kloppen terwijl je op een steenworp afstand van de dood bent, om de rollen in één keer om te draaien! Een echte vechtgame-ervaring wacht op je op de Nintendo Switch!

Kenmerken:

  • Opwindende op wapens gebaseerde gevechten – Samurai Shodown zet de erfenis voort van de spannende gevechten waar de serie om bekend staat, waarbij spelers altijd één slag verwijderd zijn van de dood en één krachtige aanval verwijderd van de overwinning.
  • Speel overal en altijd met de Nintendo Switch – Het is gemakkelijker dan ooit om een ​​vriend te verslaan in de Tabletop-modus van de Nintendo Switch. Geef ze gewoon een Joy-Con en ga ermee aan de slag! Bovendien kun je overal ter wereld vechten met de Handheld-modus!
  • Unieke cast van terugkerende en nieuwe krijgers – Samurai Shodown verwelkomt iconische personages uit eerdere iteraties, waaronder de zwaardvechter Haohmaru, zijn rivalen Ukyo en Genjuro, de schrijnmaagd Nakoruru en de favoriet van fans Galford. De startlijst bevat in totaal 16 karakters – 13 veteranen en drie nieuwkomers in de franchise.
  • Geheel nieuwe gameplay – Samurai Shodown zet enkele van de belangrijkste vechtmechanismen voort die de serie populair maakten, zoals de Rage Gauge, Rage Explosion, Sword Clash en meer, en bevat ook verschillende nieuwe technieken, waaronder een krachtige, een- tijdgebruik aanval van elk personage genaamd de Super Special Move.
Ad