Samurai Shodown Iroha DLC wordt op 13 mei gelanceerd

Samurai Shodown Iroha DLC wordt op 13 mei gelanceerd

SNK heeft later deze maand een nieuwe trailer geüpload voor het volgende DLC-personage voor Samurai Shodown. De trailer is voor Iroha.

video
play-rounded-fill

Over Iroha

Ze komt volgende week op 13 mei uit als DLC voor Samurai Shodown. Ze maakt deel uit van de tweede DLC-seizoenspas van de game, waaronder Mina Majikina, Sogetsu Kazama en nog een ander niet-onthuld personage

Iroha (い ろ は, Iroha) is een personage uit de Samurai Shodown-serie. Ze is een van de hoofdrolspelers en een van de nieuwe personages uit Samurai Shodown VI, en is het eerste niet-canonieke personage dat haar canonieke debuut maakte in Samurai Shodown (2019).

Ze is een erg populair personage in Japan en schittert in haar eigen mobiele game genaamd Maid by Iroha. Een andere game om haar heen was gepland voor release op de Nintendo DS, maar werd geannuleerd. Ze is ook toegevoegd aan een selectie bruikbare personages in de Queen’s Blade-serie, die een uitbreiding is van de fantasy-gameserie Lost Worlds. Ze heeft ook verschillende beeldjes, hard cast en anderszins, gemaakt naar haar beeld.

Ad