Samurai Shodown komt in de herfst

Samurai Shodown komt in de herfst

Uitgever Athlon Games en ontwikkelaar SNK hebben vandaag aangekondigd dat Samurai Shodown dit najaar op de Nintendo Switch zal landen.

Samurai Shodown wordt aangedreven door de machtige Unreal Engine en is een reboot van de veelgeprezen serie.

video
play-rounded-fill

Over Samurai Shodown

Na meer dan een decennium is Samurai Shodown terug! SNK is bezig met het opnieuw opstarten van een van zijn meest succesvolle series, waarbij hij de erfenis van eerdere titels voortzet met een nieuw spel dat dezelfde spannende veldslagen van vorige titels behoudt in een grafisch geavanceerd pakket.

video
play-rounded-fill

De gameplay van Samurai Shodown wordt aangedreven door de gespannen sfeer van één aanval verwijderd van de dood, en de opwinding van het verslaan van een tegenstander met overweldigende kracht en aanvallen. De nieuwe game speelt zich af tussen de gebeurtenissen in het originele spel en Samurai Shodown V en draagt ​​de erfenis van de enige echte op wapens gebaseerde jager.

Belangrijkste kenmerken

  • Opwindende, op wapens gebaseerde strijd – Samurai Shodown draagt ​​de erfenis van de gespannen veldslagen waar de serie om bekend staat, waarbij spelers altijd één aanval verwijderd zijn van de dood en één krachtige aanval weg van de overwinning.
  • De presentatie evolueren – Met behulp van de kracht van Unreal Engine 4 kan SNK de unieke sfeer en omgeving van vorige titels moderniseren in een prachtig artistiek pakket dat als nooit tevoren een detail en grafische kwaliteit bereikt.
  • Unieke cast van Returning en New Warriors – Samurai Shodown verwelkomt bekende iconische personages uit eerdere iteraties, waaronder de zwaardvechter Haohmaru, zijn rivalen Ukyo en Genjuro, de schrijnmaagd Nakoruru en fan-favoriet Galford. Het startrooster bevat in totaal 16 karakters: 13 veteranen en drie nieuwkomers in de franchise.
  • Alle nieuwe gameplay – Met een aantal van de belangrijkste gevechtsmechanismen die de serie populair hebben gemaakt, zoals de Rage Gauge, Rage Explosion, Sword Clash en meer, zal Samurai Shodown ook verschillende nieuwe technieken bevatten, waaronder een krachtige, eenmalige aanval van elk personage genaamd de Super Special Move.
  • Revolutionair nieuw AI-systeem – Met de titel Dojo-modus heeft SNK een eigen AI-systeem ontwikkeld dat leert van spelerpatronen en een specifieke ghostkloon maakt van die gegevens.
Ad