Samurai Shodown Neo Geo Collection trailer

Samurai Shodown Neo Geo Collection trailer

SNK heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor Samurai Shodown Neo Geo Collection. De collectie is vorig jaar aangekondigd voor meerdere platforms, waaronder de Nintendo Switch.

De nieuwe trailer laat zien dat de collectie op 28 juli 2020 op de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

video

Over Samurai Shodown Neo Geo Collection

De Samurai Shodown NeoGeo-collectie bevat zes games en één game die nog nooit eerder is uitgebracht. Komt naar PS4, pc en Nintendo Switch.

Het begon allemaal in ’94. En nu is de op wapens gebaseerde vechtgameserie die de wereld overspoelde klaar om mee naar huis te worden genomen als een geweldige verzameling! Er zijn zes NEOGEO-titels en één mysterieus, niet-uitgebracht spel te zien! Wat meer is, is dat elk spel zowel online gevechtsmodi als een museummodus en muziekspeler bevat! Deze collectie is een must-have voor alle SAMURAI SHODOWN-fans over de hele wereld!

SAMURAI SHODOWN uitgebracht op de NEOGEO in 1993, gevolgd door het vervolg SAMURAI SHODOWN II in 1994, en de serie werd in 1995 een trilogie met SAMURAI SHODOWN III. Kort nadat SAMURAI SHODOWN IV AMAKUSA’S REVENGE in 1996 kwam, en zeven jaar later werd SAMURAI SHODOWN V in 2003 uitgebracht, met SAMURAI SHODOWN V SPECIAL het jaar daarop in 2004.

SAMURAI SHODOWN V PERFECT is nooit eerder voor het publiek uitgebracht en is een mysterieuze definitieve versie van SAMURAI SHODOWN V, een legende voor SNK-fans. Spelers kunnen voor elke titel kiezen tussen Japanse of Engelse MVS-arcadeversies. Daarnaast zijn er functies zoals scanlines voor die retro flair, save-functies en arcade-modus kan zelfs worden ingesteld op FREE MODE, wat betekent dat er geen game-overs meer zijn!

SAMURAI SHODOWN (1993)

In een wereld die wordt gedomineerd door vechters waar tegenstanders het met hun vuisten en trappen uithaalden, sneed SAMURAI SHODOWN de scene in met hun gloednieuwe kijk op het genre. Niet alleen slaat elke aanval normaal als een vrachtwagen, maar de schade neemt zelfs verder toe door de implementatie van een POW-meter die volloopt bij het oplopen van schade. Dit, in combinatie met zijn unieke setting en opschepperige selectie van 12 weergaloze krijgers, maakte van deze game een fenomeen waar iedereen het over had. Heb jij het in je om SHIRO TOKISADA AMAKUSA te verwijderen?

SAMURAI SHODOWN II (1994)

Deze game heeft de spanning van het gevecht verder vergroot door voorwaartse en achterwaartse rollen toe te voegen, een ontwijking met lage aanvallen en een aanval die het wapen van de tegenstander breekt! Deze toevoegingen aan het spel brachten het op een geheel ander niveau van vaardigheid en precisie, in tegenstelling tot welke jager dan ook. HAOHMARU neemt het op tegen zijn al lang bestaande rivaal, KIBAGAMI GENJURO, en tegen drie andere extra personages – waardoor de selectie op een totaal van 15 krijgers komt.

SAMURAI SHODOWN III (1995)

Deze titel bracht de SAMURAI SHODOWN-serie op een ander pad met een herziening van de knop en systeeminstellingen. Spelers kunnen nu kiezen tussen twee verschillende vechtstijlen voor elk personage, genaamd Slash en Bust. Bovendien kunnen spelers nu kiezen tussen drie cijfers bij het kiezen van een personage. Dit zijn Beginner Class, Medium Grade en Upper Grade, die veel diepte en complexiteit toevoegen aan een al complex spel. 12 krijgers gingen op pad om een ​​einde te maken aan het schrikbewind van ZANKURO MINAZUKI. Zullen ze slagen?

SAMURAI SHODOWN IV AMAKUSA’S REVENGE (1996)

Na de vorige aflevering volgen nieuwe toevoegingen in de vorm van een CD 14-multislash combo en Rage Explosion (met Fatal Flash en Link Slashes om op te starten!). Bovendien bevat de campagne voor één speler een timer en het ontvangen einde verandert op het einde van de tijd. Krijgers uit eerdere titels komen samen met nieuwe gezichten en vormen een stevig 17-tekens tellend team. Zoals de naam al aangeeft, is SHIRO TOKISADA AMAKUSA weer terug, maar zwak omdat zijn geest in tweeën is gesplitst. Als hij erin slaagt om beide helften te verbinden, zal de wereld voor altijd in duisternis worden ondergedompeld.

SAMURAI SHODOWN V (2003)

Zeven jaar zouden volgen totdat de serie een nieuw vervolg op de NEOGEO zag. Vier nieuwe personages, waaronder MAJIKINA MINA en TOKUGAWA YOSHITORA, voegen zich bij de selectie en brengen het tot een explosieve 24 personages. Het systeem is bijgewerkt met nieuwe functies zoals een zwaardmeter en een meditatiestatus genaamd Concentration One. De serie was weer op de rails en de balans van het spel was gericht op verwoestende slagen en snelle ontwijkingen.

SAMURAI SHODOWN V SPECIAL (2004)

De laatste game die op de NEOGEO is verkocht. Elk personage is nu uitgerust met een verwoestende Overkill-aanval. Deze titel bracht balansveranderingen die spelers echt de spanning en opwinding gaven die van SAMURAI SHODOWN verwacht werd. Nu, met de toevoeging van eerdere baaspersonages, stond het rooster op een omvangrijke 28 bloeddorstige krijgers.

SAMURAI SHODOWN V PERFECT (Eerder niet uitgebracht)

De gameplay van SAMURAI SHODOWN V SPECIAL is onaangetast gebleven, maar deze niet eerder uitgebrachte titel bevat een gloednieuw verhaal en einde. Dit is het TRUE en FINAL-spel gemaakt voor de NEOGEO.

Levendige duels met zwaardvechters over de hele wereld!

Combineer met krijgers van een vergelijkbaar niveau met Ranked Match of blaas gewoon wat stoom af op Casual Match. Nodig je vrienden (of vijanden) uit voor een afranseling in Challenge Friend. Neem het op tegen SAMURAI SHODOWN-fans over de hele wereld met één druk op de knop.

Nintendo Switch-details
Fysiek / Download
$ 39,99
Fysiek: komt deze zomer
Download: 28 juli 2020