Samurai Shodown Opening intro

Samurai Shodown Opening intro

SNK heeft het eerste filmische intro-filmpje van Samurai Shodown geüpload op Youtube.

video

De CG-intro voor de nieuwe Samurai Shodown is een geweldig eerbetoon aan het eerste Samurai Shodown-spel. Epic!

Over Samurai Shodown

SAMURAI REBOOT

Een gloednieuw spel SAMURAI SHODOWN neemt het doel voor het wereldtoneel!

SAMURAI SHODOWN heeft sinds de eerste release in 1993 wereldwijd succes als een reeks messen met een zwaaiende vechtgame. 11 jaar zijn verstreken sinds de laatste serie, en nu is het tijd voor SAMURAI SHODOWN om terug te keren in een gloednieuwe game met hoogstaande games. eindig visuals en gameplay!

video

SAMURAI SHODOWN reproduceert op betrouwbare wijze de spelmechanica en sfeer die hebben bijgedragen aan het succes van de serie. Het bevat een revolutionaire functie die leert van acties en patronen van spelers om CPU-bestuurde “geest” -personages te maken. Met een verhaal een jaar voor de allereerste aflevering, een diverse cast van terugkerende en nieuwe personages kruist paden om hun bestemming te vervullen!

De erfenis voortzetten

SAMURAI SHODOWN is trouw aan de roots van de serie door dezelfde gespannen en opwindende gevechten te leveren waar het altijd om bekend staat.

De presentatie evolueren

Met behulp van de kracht van UNREAL® ENGINE 4 kan de reeks een niveau van detail en grafische kwaliteit bereiken als nooit tevoren.

Een revolutionair nieuw AI-systeem

Met behulp van revolutionaire Deep Learning AI leert het spel van spelertactieken en creëren we Ghost-personages waarmee spelers over de hele wereld kunnen delen en vechten.

Samurai Shodown wordt later dit jaar gelanceerd voor Nintendo Switch.