Samurai Shodown – Samurai Shodown 2 als Pre-Order Bonus

Samurai Shodown – Samurai Shodown 2 als Pre-Order Bonus

SNK heeft de lanceringsdetails voor Samurai Shodown op Nintendo Switch aangekondigd. De game wordt uitgebracht in Q1 2020.

Alle pre-orders van de game bevatten de NEOGEO Pocket-versie van Samurai Shodown 2 op Nintendo Switch.

Over Samurai Shodown

SNK CORPORATION (hoofdkantoor: Suita-city, Osaka, Japan, Company President & CEO: Koichi Toyama) is trots om aan te kondigen dat de veelgeprezen SAMURAI SHODOWN, genomineerd voor Best Fighting Game op THE GAME AWARDS 2019 nu zijn weg vindt naar de Nintendo Switch ™ -systeem in Q1 2020!

video
play-rounded-fill

De strijd baant zich een weg in de line-up van Nintendo Switch!

Vanaf de release in 1993 heeft de Samurai Shodown-serie wapengebaseerde vechtspellen opnieuw gedefinieerd. 11 jaar na de meest recente release komt er een gloednieuwe toevoeging op de Nintendo Switch! Ervaar de vechtgame die de wereld stormenderhand veroverde!

Kenmerken

 • Weergaloze krijgers verdrijven het in 1700’s Japan!
  13 terugkerende personages worden vergezeld door 3 volledig nieuw in de serie. Deze nieuwste aflevering vindt plaats een jaar voor de gebeurtenissen van de originele Samurai Shodown-game, waar de spanning nog steeds hoog is in het land van de rijzende zon!
 • Een spel dat de grens tussen spanning en sensatie doorloopt!
  Klassieke Samurai Shodown-concepten zoals de Rage Gauge, Lightning Blade en Super Special Moves keren terug! Voel je hart sneller kloppen terwijl je momenten van dood bent, maar draai de tafels in één klap om! Een echte vechtgame-ervaring wacht op je op de Nintendo Switch!
 • Speel overal en altijd met de Nintendo Switch
  Het is gemakkelijker dan ooit om tegen een vriend te strijden met behulp van de tafelmodus van de Nintendo Switch. Geef ze gewoon een Joy-Con en probeer het! Bovendien kun je overal ter wereld vechten met de Handheld-modus!
 • Spannende nieuwe DLC-personages doen mee!
  Fanfavorieten zoals Rimururu, Kubikiri Basara, Kazuki Kazama en Wan Fu keren terug! Hisame Shizumaru van Samurai Shodown III is ook opgenomen als een gratis personage!
 • Samurai Shodown! 2 pre-orderbonussen voor de Nintendo Switch!
  Samurai Shodown! 2, een vechtgame die is ontwikkeld voor het eigen draagbare systeem van SNK (de Neo Geo Pocket) zal nu voor het eerst beschikbaar zijn op een nieuw platform, en alleen op de Nintendo Switch! Deze chibi-vechters delen raken klappen uit!
  Ad