Samurai Shodown – Season Pass 3 Karakter onthulling 7 januari 2021

Samurai Shodown – Season Pass 3 Karakter onthulling 7 januari 2021

SNK heeft de onthullingsdatum aangekondigd voor de eerste reeks personages voor het derde seizoen van Samurai Shodown.

Dat deden ze in een recente presentatie die SNK publiceerde over King Of Fighters XV, een van de aankomende titels. In de presentatie bevestigde SNK-producer Yasuyuki Oda dat twee personages uit de derde seizoenspas van Samurai Shodown op 7 januari zullen worden onthuld, naast meer nieuws over KOFXV.

Yasuyuki legde verder uit dat een van de onthullingen een personage uit The Last Blade zal zijn, zoals aangegeven tijdens een eerdere onthulling. Op het moment van schrijven werden er geen verdere details over de Season Pass besproken.

Over Samurai Shodown

Peerless Warriors botsen met zwaarden in een dans des doods! Bewijs uw waarde in een vaardigheidsstrijd tegen vechters over de hele wereld.

De strijd snijdt zich een weg naar de Nintendo Switch ™ -opstelling! Vanaf de oprichting in 1993 heeft de Samurai Shodown-serie wapengebaseerde vechtgames opnieuw gedefinieerd. 11 jaar na de meest recente release komt er een gloednieuwe toevoeging op de Nintendo Switch ™! Ervaar het vechtspel dat de wereld stormenderhand veroverde!

Weergaloze krijgers vechten het uit in het Japan van 1700! 13 terugkerende personages worden vergezeld door 3 volledig nieuw in de serie. Deze nieuwste aflevering vindt plaats een jaar vóór de gebeurtenissen van het originele Samurai Shodown-spel, waar de spanningen nog steeds hoog zijn in het land van de rijzende zon!

Een spel dat de grens vormt tussen spanning en spanning! Klassieke Samurai Shodown-concepten zoals de Rage Gauge, Lightning Blade en Super Special Moves keren terug! Voel je hart sneller kloppen terwijl je op een steenworp afstand van de dood bent, om de rollen in één klap om te draaien! Een echte vechtgame-ervaring wacht op je op de Nintendo Switch ™!

Kenmerken:

  • Opwindende op wapens gebaseerde gevechten – Samurai Shodown zet de erfenis voort van de spannende gevechten waar de serie bekend om staat, waarbij spelers altijd één slag verwijderd zijn van de dood en één krachtige aanval verwijderd van de overwinning.
  • Speel overal en altijd met de Nintendo Switch ™ – Het is gemakkelijker dan ooit om een ​​vriend te verslaan in de Table Top-modus van Nintendo Switch ™. Geef ze gewoon een Joy-Con ™ en ga ermee aan de slag! Bovendien kun je overal ter wereld vechten met de Handheld-modus!
  • Unieke cast van terugkerende en nieuwe krijgers – Samurai Shodown verwelkomt iconische personages uit eerdere iteraties, waaronder de zwaardvechter Haohmaru, zijn rivalen Ukyo en Genjuro, het heiligdommeisje Nakoruru en de favoriet van fans Galford. De startlijst bevat in totaal 16 personages – 13 veteranen en drie nieuwkomers in de franchise.
  • Geheel nieuwe gameplay – Samurai Shodown zet enkele van de belangrijkste vechtmechanismen voort die de serie populair maakten, zoals de Rage Gauge, Rage Explosion, Sword Clash en meer, en bevat ook verschillende nieuwe technieken, waaronder een krachtige, een- tijdgebruik aanval van elk personage genaamd de Super Special Move.
Ad