Samurai Shodown – Shockbox Gold Edition aangekondigd

Samurai Shodown – Shockbox Gold Edition aangekondigd

Uitgever Pix’n Love heeft een speciale en exclusieve Samurai Shodown Shockbox Gold Edition voor Nintendo Switch aangekondigd.

De Gold Edition bevat een exemplaar van Samurai Shodown, een exclusief exemplaar van Samurai Shodown! 2 voor Nintendo Switch en een kunstboek van 134 pagina’s. Alles wordt geleverd in een speciale NEOGEO-stijl.

SAMURAI SHODOWN – NINTENDO SWITCH ™ COLLECTOR’S EDITIE

Deze exclusieve limited edition bevat:

  • De game Samurai Shodown, voor Nintendo Switch ™.
  • De game Samurai Shodown! 2 – Pocket Fighting Series voor Nintendo Switch ™.
  • Een kunstboek van 134 pagina’s met ontwerpdocumenten en illustraties voor de productie van Samurai Shodown.
  • Een officieel Neo Geo-vak genummerd op 2500 exemplaren.

Pix’n Love, SNK en Deep Silver presenteren exclusief de Collector’s Edition “Samurai Shodown – Shockbox Gold Edition” met de fysieke versies van de Samurai Shodown en Samurai Shodown! 2 – Pocket Fighting Series voor Nintendo Switch, evenals een niet-gepubliceerd kunstboek van 134 pagina’s met talloze illustraties en ontwerpdocumenten.

Dompel jezelf onder in de typische sfeer van de jaren 1990 met de beroemde officiële Neo Geo-box! Genummerd op 2500 exemplaren, is deze Collector’s Edition een exclusieve wereld.

Over Samurai Shodown

Samurai Shodown heeft sinds de eerste release in 1993 wereldwijd succes geboekt als een vechtgame met vechtgames. 11 jaar zijn verstreken sinds de laatste aflevering van de serie, en het is nu tijd voor Samurai Shodown om terug te keren in een gloednieuw spel met hoge- einde visuals en gameplay!

Samurai Shodown reproduceert getrouw de spelmechanismen en sfeer die hebben bijgedragen aan het succes van de serie, en bevat een revolutionaire functie die leert van spelacties en patronen van spelers om CPU-bestuurde “spookkarakters” te creëren. Met een verhaal dat zich één jaar vóór de allereerste aflevering afspeelt, kruisen een gevarieerde groep terugkerende en nieuwe personages elkaar om hun bestemming te vervullen!

Over Samurai Shodown! 2 – Pocket vechtserie

Samurai Shodown! 2, ontwikkeld door SNK en gepubliceerd in 1999 voor de Neo Geo Pocket Color handheld console, debuteerde op Nintendo Switch! Pix’n Love Games nodigt je uit om deze legende van het 2D vechtspel te ontdekken in een exclusieve fysieke versie! Het is ook de eerste keer in 20 jaar dat een titel uit de prestigieuze Neo Geo Pocket Color-gamebibliotheek beschikbaar is op een andere console.

Pre-orders beginnen op 18 december 2019 om 17.00 uur CET, met een geschatte verzendperiode van Q1 2020.