Samurai Shodown’s Gratis Crossover DLC onthuld als Gongsun Li van Honor Of Kings

Samurai Shodown’s Gratis Crossover DLC onthuld als Gongsun Li van Honor Of Kings

Eerder SNK plaagde dat een gratis DLC-gastpersonage van Tencent’s Honor of Kings zou worden opgenomen in de selectie van Samurai Shodown.

We hebben eindelijk details over wie deze nieuwe femme fatale is! Honor of King’s Gongsun Li gaat op 5 augustus 2020 naar het slagveld!

video
play-rounded-fill

Natuurlijk brengt de konijnachtige jager haar dodelijke paraplu en sierlijke bewegingen mee om haar tegenstanders uit te schakelen!

GONGSUN LI, van het enorm populaire mobiele spel Honor of Kings, springt op 5 augustus SAMURAI SHODOWN binnen. Als speciale dank aan onze fans zal ze worden vertoond als een volledig GRATIS DLC voor jouw plezier!

Over Samurai Shodown

De strijd dringt door in de line-up van de Nintendo Switch! Vanaf de oprichting in 1993 heeft de Samurai Shodown-serie wapengebaseerde vechtgames opnieuw gedefinieerd. 11 jaar na de meest recente release komt er een gloednieuwe toevoeging op de Nintendo Switch! Beleef het vechtspel dat de wereld stormenderhand veroverde!

Weergaloze krijgers vechten het uit in het Japan van de 18e eeuw! 13 terugkerende personages worden vergezeld door 3 volledig nieuw in de serie. Deze nieuwste aflevering vindt plaats een jaar voor de gebeurtenissen van de originele Samurai Shodown-game, waar de spanningen nog steeds hoog zijn in het land van de rijzende zon! Een spel dat de grens tussen spanning en spanning overschrijdt!

Klassieke Samurai Shodown-concepten zoals de Rage Gauge, Lightning Blade en Super Special Moves keren terug! Voel je hart sneller kloppen als je momenten van de dood bent, alleen om de tafels in één klap om te draaien! Een echte vechtgame-ervaring wacht op je op de Nintendo Switch!

KENMERKEN:

  • Opwindende gevechten op basis van wapens – Samurai Shodown zet de erfenis voort van de spannende veldslagen waar de serie om bekend staat, waarbij spelers altijd één slag verwijderd zijn van de dood en één krachtige aanval verwijderd van de overwinning.
  • Speel altijd en overal met de Nintendo Switch – Het is gemakkelijker dan ooit om een ​​vriend te bevechten met de tabletop-modus van de Nintendo Switch. Geef ze gewoon een Joy-Con en doe het! Bovendien kun je overal ter wereld vechten met de Handheld-modus!
  • Unieke cast van terugkerende en nieuwe krijgers – Samurai Shodown verwelkomt iconische personages uit eerdere iteraties, waaronder de zwaardvechter Haohmaru, zijn rivalen Ukyo en Genjuro, het heiligdom Nakoruru en fan-favoriete Galford. Het startschema bevat in totaal 16 personages – 13 veteranen en drie nieuwkomers in de franchise.
  • Geheel nieuwe gameplay – Samurai Shodown, die enkele van de belangrijkste vechtmechanismen die de serie populair hebben gemaakt maakt, zoals de Rage Gauge, Rage Explosion, Sword Clash en meer, zal ook verschillende nieuwe technieken bevatten, waaronder een krachtige, één- tijdsbestrijding van elk personage genaamd de Super Special Move.
Ad