Samurai Warriors 5 – Officiële livestream 24 maart

Samurai Warriors 5 – Officiële livestream 24 maart

Uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Omega Force hebben een tweede livestream aangekondigd voor Samurai Warriors 5. De livestream wordt op 24 maart uitgezonden en zal meer delen over Samurai. Het verhaal en de gameplay van Warriors 5, evenals enkele nieuwe speelbare personages.

De uitzending geeft ook details over de “Treasure Box” en “Ikkitousen Box” limited editions die in Japan zullen worden uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Samurai Warriors 5

Beleef opwindende actie die zich afspeelt in een dramatische historische setting in SAMURAI WARRIORS 5. Als laatste genummerde inzending in de SAMURAI WARRIORS-franchise zijn het verhaal, de personages en de beelden opnieuw bedacht om de weg vrij te maken voor een spannende nieuwe serie. Het verhaal speelt zich af na de Ōnin-oorlog tijdens de gouden eeuw van de Sengoku-periode en bevat een verhaal dat draait om het leven van twee van de meest representatieve militaire commandanten van dit tijdperk: Nobunaga Oda en Mitsuhide Akechi.

Kies uit een aantal nieuwe en terugkerende personages terwijl je nieuwe vaardigheden gebruikt om evoluerende vijandelijke troepen aan te pakken. Ervaar opwindende Musou-actie als nooit tevoren in SAMURAI WARRIORS 5!

Belangrijkste kenmerken

  • Ervaar een intens historisch drama dat zich afspeelt tijdens de Japanse Sengoku-periode, verteld vanuit het perspectief van de belangrijkste militaire commandanten van dit tijdperk: Nobunaga Oda en Mitsuhide Akechi.
  • Zowel terugkerende helden als gloednieuwe personages hebben opnieuw ontworpen ontwerpen gekregen om de boeiende wereld van de Sengoku-periode te laten zien.
  • Geniet van opwindende strategische actie op een geëvolueerd slagveld.
  • Vijandelijke troepen blijven evolueren naarmate de tijd verstrijkt in het verhaal, waarbij ze volledig gebruik maken van een aantal verschillende militaire tactieken om het op te nemen tegen de speler.

Samurai Warriors 5 wordt deze zomer gelanceerd op Nintendo Switch.