Samurai Warriors 5 – Officiële livestream aangekondigd voor 23 april

Samurai Warriors 5 – Officiële livestream aangekondigd voor 23 april

Uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Omega Force hebben weer een officiële livestream aangekondigd voor Samurai Warriors 5 voor 23 april om 21:00 JST.

De livestream zal naar verluidt de laatste speelbare personages voor de titel onthullen, samen met nieuwe gameplay en een nieuwe trailer.

video
play-rounded-fill

Speelbare personages

Koei Tecmo heeft ook details en screenshots gedeeld over de meest recent aangekondigde speelbare personages:

Shingen Takeda (ingesproken door Kenji Hamada)
De grote Daimyo met hoofdkantoor in Kai.

Een eenzame held, berucht bekend als ‘The Tiger of Kai’. Als leider van een machtig leger van ruiters vecht hij om deze turbulente tijden te overwinnen. Hij gelooft dat de wereld niet onder controle kan worden gebracht en veracht Kenshin Uesugi en zijn geloof in zijn “pad van gerechtigheid”.

Kenshin Uesugi (ingesproken door Kazuyuki Okitsu)
De grote Daimyo met hoofdkantoor in Echigo.

De nobele, moedige generaal waarnaar wordt verwezen als de ‘God of War’. Om “het pad van gerechtigheid” te bepleiten waarin hij gelooft, werkt hij eraan om zijn nobele oorlog uit te breiden naar elke regio. De manier waarop hij zijn eigen levenspad volgt, zou ook een grote impact hebben op Mitsuhide.

Motonari Mori (ingesproken door Hideo Ishikawa)
De grote Daimyo met hoofdkantoor in Aki.

Een koelbloedige veteraan en een vindingrijke generaal. Hij wil profiteren van de wanorde in het land en plant zijn plannen vrijuit. Hij ging van een regionale feodale heer tot een machtige figuur die de hele Chūgoku-regio van Japan regeert. In de strijd met de familie Amago ontmoet Motonari Shikanosuke Yamanaka.

Hisahide Matsunaga (ingesproken door Kouji Ishii)
De grote daimyo van Yamato.

Hoewel hij de houding van een heer heeft, zou hij niet aarzelen om een ​​sjogoen te doden als hij zijn ideale wereld wilde creëren. Hij beschouwt Mitsuhide als een persoon met uitzonderlijk talent die geschikt is om deel uit te maken van de ideale wereld waarin hij gelooft.

Takakage Kobayakawa (ingesproken door Hiroshi Okamoto)
De derde zoon van Motonari Mori.

Een trotse tacticus die de toekomst van de familie Mori op zijn schouders draagt. Onbevreesd in zijn jeugd wantrouwt hij nooit zijn humor en intelligentie, en heeft hij het volste vertrouwen in alles wat hij doet. Tijdens zijn gevecht met de familie Amago kwam hij vaak in botsing met Shikanosuke.

Samurai Warriors 5 wordt op 24 juni gelanceerd voor Nintendo Switch in Japan en op 27 juli voor de rest van de wereld.

Ad