Sans in Super Smash Bros. Ultimate als een kostuum

Sans in Super Smash Bros. Ultimate als een kostuum

De Mii-kostuums die werden geleverd met Super Smash Bros. Ultimate’s 5.0-update, evenals Banjo-Kazooie, waren waar nogal wat leuke. Eén kostuum onderscheidde zich echter van de rest.

Geloof het of niet, je kunt een Mii Gunner-kostuum gebruiken dat het in feite verandert in Sans from Undertale. Het komt zelfs met een speciaal muziekarrangement van Megalovania dat is gecomponeerd door Toby Fox.

Over Sans

Sans is de broer van Papyrus en een hoofdrolspeler in Undertale. Hij verschijnt eerst in het bos nadat de hoofdpersoon de ruïnes verlaat. Hij dient als een ondersteunend personage in een neutrale en ware pacifistische route en als de laatste baas en heldhaftige antagonist in een genocide route.

Sans verschijnt als een kort skelet met een kuiltjes in de glimlach, grote oogkassen en perfect uitgelijnde tanden. Hij draagt een opengeritste blauwe hoodie, een wit t-shirt, zwarte korte broek met witte strepen en een paar gympen. Hij heeft witte pupillen die verdwijnen als hij serieus of boos is.

Wanneer Sans telekinese gebruikt, knippert zijn linkeroog lichtblauw en geel, verdwijnen de kleuren voor geduld en gerechtigheid en verdwijnt zijn rechterpupil.

Ad