Savant: Ascent Anniversary Edition aangekondigd

Savant: Ascent Anniversary Edition aangekondigd

Samenvatting

Savant: Ascent Anniversary Edition is de ultieme manier om het genre-overstijgende universum van Savant te ervaren. De game is ontwikkeld door D-Pad Studio en is een shoot ’em up-platformgame waarin spelers de rol aannemen van de alchemist, die door een onbekende kracht uit zijn toren is geworpen. Met te allen tijde beperkte beweging naar twee platforms, moeten spelers snelle salvo’s van magische raketten gebruiken om aanvallende vijanden uit te schakelen en nauwkeurige sprints en sprongen om tussen de twee platforms te bewegen.

De geremasterde versie van Savant: Ascent verbetert het spel op alle mogelijke manieren, ontgrendelt nieuwe onstuimige vaardigheden, epische nieuwe eindbazen die speciaal voor deze jubileumeditie zijn gemaakt en ontmoetingen met vijanden die zich in grotere aantallen verzamelen dan voorheen in de gloednieuwe “Survival Mode” .” De game bevat tal van gloednieuwe content, waaronder podia, eindbazen, power-ups en een volledig originele soundtrack gemaakt door de veelgeprezen Noorse muzikant Savant.


Over Savant: Ascent Anniversary Edition

Savant: Ascent Anniversary Edition is een shoot ’em up-platformgame die spelers uitdaagt om met beperkte bewegingsvrijheid naar de top te stijgen. Spelers nemen de rol aan van de Alchemist, die door een onbekende kracht uit zijn toren is geworpen. De beweging van de alchemist is te allen tijde beperkt tot twee platforms, of het nu gaat om bewegende liften of ruimteschroot. Spelers moeten snelle salvo’s van magische raketten gebruiken om aanvallende vijanden uit te schakelen en nauwkeurige streepjes en sprongen om tussen de twee platforms te bewegen. Het doel is om de dodelijke reis terug naar de top te overleven.

video
play-rounded-fill

Nieuwe content

De geremasterde versie van Savant: Ascent Anniversary Edition bevat tal van gloednieuwe content, podia, eindbazen, power-ups en een volledig originele soundtrack gemaakt door de veelgeprezen Noorse muzikant Savant. In de gloednieuwe overlevingsmodus verschijnen angstaanjagende eindbazen uit eigen beweging terwijl spelers zich haasten om te overleven in de eindeloze lift.

De nieuwe levels in Savant: Ascent Anniversary Edition bieden spelers nieuwe uitdagingen en omgevingen om te verkennen. De geremasterde versie bevat ook nieuwe bazen die speciaal voor deze jubileumeditie zijn gemaakt. Deze epische gevechten bieden unieke mechanica en vereisen dat spelers nieuwe strategieën onder de knie krijgen om als overwinnaar uit de strijd te komen. Bovendien kunnen spelers nieuwe onstuimige vaardigheden ontgrendelen om vijanden te slim af te zijn en obstakels te overwinnen.

De originele soundtrack van de game is een belangrijk hoogtepunt van de ervaring. De soundtrack is gemaakt door de veelgeprezen Noorse muzikant Savant en bevat genre-overstijgende tracks die de hectische gameplay van de game perfect aanvullen. Naast het ervaren van de soundtrack terwijl ze door het spel vorderen, kunnen spelers ook hun eigen afspeellijst aanpassen en zelfs buiten het spel van de muziek genieten.

Verbeteringen en uitbreidingen

Savant: Ascent Anniversary Edition biedt verschillende verbeteringen en verbeteringen ten opzichte van het originele spel. De graphics van de game zijn volledig herzien, met levendigere kleuren en dynamische effecten die de gamewereld tot leven laten komen. De gameplay is ook verbeterd, met vloeiendere bewegingen en responsievere bedieningselementen. Deze verbeteringen maken het spel leuker en meeslepender dan ooit tevoren.

De lancering van Savant: Ascent Anniversary Edition op Nintendo Switch biedt spelers ook verschillende voordelen. De snelle actie van de game en de beperkte bewegingsmechanismen maken het perfect geschikt voor de draagbare modus van het platform. Bovendien kunnen spelers genieten van de multiplayer-modus van het spel, waarmee ze tegen elkaar kunnen strijden in een race naar de top van de toren.

Hoe te spelen

Om Savant: Ascent Anniversary Edition te spelen, moeten spelers de Alchemist door verschillende stadia en gevechten navigeren om de top van de toren te bereiken. Spelers moeten nauwkeurige streepjes en sprongen gebruiken om obstakels te ontwijken en vijanden aan te vallen met snelle salvo’s van magische raketten. De game bevat ook verschillende power-ups en vaardigheden die kunnen worden ontgrendeld om spelers op weg te helpen.

Om de nieuwe bazen van het spel te verslaan, moeten spelers hun unieke mechanica en patronen onder de knie krijgen. Elke baas vereist een andere strategie en aanpak, en spelers moeten hun verstand en vaardigheden gebruiken om als overwinnaar uit de strijd te komen. De overlevingsmodus van de game biedt ook een unieke uitdaging, met angstaanjagende eindbazen die uit eigen beweging verschijnen terwijl spelers proberen te overleven in de eindeloze lift.

Conclusie

Savant: Ascent Anniversary Edition is een must-play voor fans van shoot ’em up-platformgames en unieke, genre-overstijgende ervaringen. De beperkte bewegingsmechanica van de game, nieuwe levels, eindbazen en power-ups bieden spelers nieuwe uitdagingen en kansen om het universum van de game te verkennen. De originele soundtrack van de game, gemaakt door de veelgeprezen muzikant Savant, is ook een belangrijk hoogtepunt van de ervaring. Met verbeterde graphics en gameplay-functies, evenals de extra voordelen van spelen op de Nintendo Switch, is er nooit een beter moment geweest om de geremasterde versie van deze klassieke game te ervaren.

Veelgestelde vragen
  • V: Kan ik Savant: Ascent Anniversary Edition op andere platforms spelen dan de Nintendo Switch?
    • A: Ja, Savant: Ascent Anniversary Edition is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder pc en PlayStation 4.
  • V: Is er een multiplayer-modus in Savant: Ascent Anniversary Edition?
    • A: Ja, de game heeft een multiplayer-modus waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen in een race naar de top van de toren.
  • V: Hoeveel levels zijn er in Savant: Ascent Anniversary Edition?
    • A: De geremasterde versie van de game bevat een aantal nieuwe levels naast de levels van de originele game.
  • V: Hoe is de originele soundtrack van Savant: Ascent Anniversary Edition?
    • A: De soundtrack is gemaakt door de veelgeprezen Noorse muzikant Savant en bevat genre-overstijgende tracks die de hectische gameplay van de game perfect aanvullen.