Saviors Of Sapphire Wings/Stranger Of Sword City Revisited aangekondigd – Komt in 2021

Saviors Of Sapphire Wings/Stranger Of Sword City Revisited aangekondigd – Komt in 2021

NIS America is terug met een nieuwe aanstaande release die twee avonturen in één pakket bevat!

De uitgever heeft aangekondigd dat een gebundelde lancering van Saviors of Sapphire Wings en Stranger of Sword City Revisited in 2021 naar Nintendo Switch gaat.

Beide titels zijn Dungeon RPG’s in vergelijkbare stijl, waarbij spelers grid-gebaseerde werelden verkennen in first-person view. Beide games op één cartridge krijgen ook een fysieke Limited Edition-bundel, die beschikbaar zal zijn voor pre-order bij NIS. Amerika’s online winkel hier in de nabije toekomst.

De bundel bevat het gamepakket, een hardcover kunstboek, een officiële soundtrack met twee schijven en een emaille pin.

video
play-rounded-fill

Over Saviors Of Sapphire Wings / Stranger Of Sword City Revisited

De nieuwste titel die is aangekondigd voor de line-up van NIS America is Saviors of Sapphire Wings en Stranger of Sword City Revisited, die in 2021 naar Nintendo Switch ™ en pc komt.

De laatste titel is gebundeld met Saviors of Sapphire Wings als een extra DRPG-avontuur boordevol extra content, zoals uitgebreide opties voor het maken van personages, in-game-evenementen en nieuwe items en uitrusting.

In Saviors of Sapphire Wings wordt de wereld verwoest nadat de Overlord of Darkness de Knights of the Round verslaat. Een gevallen held keert een eeuw later terug naar een nieuw leven en leidt een nieuw bastion van helden om licht en hoop in de wereld te herstellen.