Scalpers lijken flink in te zetten op Super Mario 3D All-Stars

Scalpers lijken flink in te zetten op Super Mario 3D All-Stars

Super Mario 3D All-Stars is eind maart 2021 officieel uit de Nintendo Switch eShop gehaald en er worden ook geen nieuwe fysieke exemplaren meer geproduceerd.

En zoals te verwachten was, proberen scalpers te profiteren van het beperkte aanbod van het spel om snel winst te maken.

Geen prijs te hoog.

Als je naar een site als eBay kijkt, zal je zien dat talloze scalpers al proberen fysieke exemplaren van het spel te verkopen voor wel $ 10.000. KRANKZINNIGE prijzen om het zachtjes uit te drukken. Maar het is niet allemaal slecht. Gelukkig zijn er nog steeds veel redelijk geprijsde aanbiedingen van de game beschikbaar (die variëren rond de oorspronkelijke adviesprijs van $ 60 USD)

Maar de dure aanbiedingen zijn zeker tekenen van de prijsverlaging die gaat komen, vooral wanneer kopieën van het spel uiteindelijk moeilijk te vinden zijn.

Helaas heeft Nintendo geen plannen aangekondigd om iets anders te doen met de inhoud die na Mario’s 35ste verjaardag is verdwenen.

Wacht niet met games

Persoonlijk is dat een reden waarom ik snel wordt bij spellen die ik leuk vind. Mensen hebben vaak opgemerkt ‘gast, je hebt een krankzinnige verzameling, je hebt niet eens de tijd om alles te spelen’. En tot op zekere hoogte is dat allemaal heel erg waar. Maar noem het FOMO (angst om te missen) noem het ongezond, noem het wat je maar wilt, voor mij is het verzamelen en er zeker van zijn dat wanneer ik de tijd vind … ik die zeldzame / beperkt beschikbare titel kan spelen.

Over Super Mario 3D All-Stars

Super Mario 3D All-Stars is een verzameling met Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy die voor Nintendo Switch zijn uitgebracht ter ere van het 35-jarig jubileum van Super Mario. Naast een HD-verversing en enkele nieuwe besturingsschema’s, laat de collectie spelers ook luisteren naar de soundtrack van elke titel.

Ad