Scott Pilgrim vs The World beoordeeld door PEGI

Scott Pilgrim vs The World beoordeeld door PEGI

De geliefde Scott Pilgrim vs The World komt als een remaster met de dlc-packs en is getiteld Scott Pilgrim vs. the World: The Game – Complete Edition.

Alles wat we wisten wat de bedoeling was om in het vierde kwartaal van 2020 op de Nintendo Switch aan te komen. Maar zonder de vermelding van een specifieke datum.

Nou, het zal je leuk vinden om te horen dat Scott Pilgrim vs. the World: The Game – Complete Edition nu is beoordeeld door PEGI, wat betekent dat de release niet ver weg is.

video
play-rounded-fill

Over Scott Pilgrim vs The World – The Complete Edition

De game die je kent en waar je van houdt, komt terug op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en meer! Herontdek het geliefde 2D-arcade-achtige beat ’em up-spel, geïnspireerd op de iconische stripserie en film. Beschikbaar Vakantie 2020!

COMPLETE EDITIE

Deze complete editie bevat de originele Scott Pilgrim vs. The World: The Game, evenals de originele DLC’s: de Knives Chau en Wallace Wells Add-On Packs.

Gamefuncties

STRIJD ALS JE FAVORIETE KARAKTERS

Speel als Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Stephen Stills, Knives Chau en meer. Verhoog je personages en unieke vaardigheden terwijl je je een weg baant door golven, taaie vijanden.

KICK ASS MET MAXIMAAL 3 VRIENDEN

Werk samen met 3 van je vrienden lokaal of online, combineer je vaardigheden in de strijd of neem het tegen ze op in geweldige minigames om te zien wie er bovenaan komt te staan!

VERSLA DE LEAGUE OF EVIL EXES

Kun jij Ramona’s League of Evil Exes verslaan terwijl je haar hart probeert te winnen? Epische gevechten met Lucas Lee, Gideon Graves en meer wachten op Scott Pilgrim en zijn vrienden.

ONTGRENDEL GEHEIMEN EN VERSCHILLENDE MODI

Hordes zombies? Trefbal? Battle Royale? Slechts een paar van de dingen die u in deze complete editie zult vinden.

EN VEEL MEER

Doe mee aan mini-games in subruimtes, ervaar een geweldige soundtrack en nog veel meer terwijl je het geliefde verhaal van Scott Pilgrim vs. the World opnieuw beleeft.