Scrap Riders – Helaas vertraagd maar nieuwe trailer

Scrap Riders – Helaas vertraagd maar nieuwe trailer

Microids en Games for Tutti hebben ons een nieuwe datum gegeven waarop Scrap Riders uitkomt. Beide partijen waren het erover eens dat het op 9 januari 2023 uitkomt.

Over Scrap Riders werd bijna een jaar geleden voor het eerst gesproken en de releasedatum was voor het laatst vastgesteld op september. De maand ging voorbij zonder nieuws, dus de titel bleef maar even staan. De nieuwe datum van januari lijkt vast te staan, maar we laten het je weten als er nog iets verandert.

video
play-rounded-fill

Over Scrap Riders

Scrap Riders is een avonturenspel met pixelart en een cyberpunk-toekomst. Het is gemaakt door het Spaanse bedrijf Games for Tutti. Als Rast, een lid van de outlaw motorbende Scrap Riders, speel je het spel en baan je je een weg door woestenijen en een grote stad gerund door bedrijven. Om na het einde van de wereld rond te komen in deze wereld, moet je een smokkelaar zijn met een slecht gevoel voor humor.

Vecht je een weg door dit 2D-spel. Gebruik je vuisten en geweren om ze in elkaar te slaan, maar pas op: de woestenijen zijn niet voor de zwakken. Daar is geweld altijd de oplossing, maar het zal niet genoeg zijn! Je houdt het niet lang vol als je je hersenen niet gebruikt. Praat met de juiste mensen, verzamel aanwijzingen en schop de slechteriken in hun reet!

Belangrijkste kenmerken

  • Scrap Riders is een uniek spel omdat het een mix bevat van beat-em-up en ouderwetse point-and-click-avontuurpuzzels en dialogen. Vecht je een weg door het verhaal door te wijzen en te klikken.
  • Een retro-kunststijl: geniet van een uniek retro-gevoel met prachtige pixelart-graphics en een 16-bits soundtrack.
  • Gekke grappen en toespelingen: probeer alle meta-grappen en verwijzingen naar de popcultuur te achterhalen die in het spel verborgen zitten. De personages zullen grappige, vreemde dingen zeggen.
  • Een cyberpunkwereld die leuk is om te verkennen: in deze post-apocalyptische wereld kun je veel verschillende plaatsen verkennen, van woestenijen tot een grote neopunkmetropool die wordt gerund door bedrijven.