Scrapnaut – Eerste 30 minuten

Scrapnaut – Eerste 30 minuten

Scrapnaut, een overlevingsspel van boven naar beneden dat pas onlangs op de Nintendo Switch uitkwam en Handheld Players zorgden voor het eerste half uur aan gameplay.

video
play-rounded-fill

Over Scrapnaut

Scrapnaut is een overlevingsspel van bovenaf met steampunk-thema’s waarin je een basis creĆ«ert. Verken een enorme open wereld met een verscheidenheid aan biomen, beheer je velden, creĆ«er kracht, bouw je huis en nog veel meer!

Belangrijkste kenmerken

  • Start je eigen boerderij en verbouw je eigen voedsel. Gebruik je kookpot om een ā€‹ā€‹verscheidenheid aan voedsel te bereiden.
  • Verzamel de materialen die je nodig hebt om je basis te bouwen, kapotte uitrusting te repareren en missies te volbrengen.
  • Bouw en versterk je fundamenten! Produceren en opslaan van energie uit elektriciteit. Wees op uw hoede voor vijandelijke invallen! Je kunt in elk bioom verschillende unieke objecten bouwen. – Maak en upgrade je eigen uitrusting. Een fatsoenlijk wapen en pantser zullen je helpen te overleven, maar als je tegenstander veel sterker is dan jij, moet je vluchten

Scrapnaut is een downloadbare game voor de Nintendo Switch die kan worden gekocht via de eShop. Het biedt taalkeuzes in het Engels, Japans, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Koreaans, Portugees, Russisch en Chinees.