Screenshots Dragon Quest Builders

Screenshots Dragon Quest Builders

Dragon Quest Builders is al beschikbaar voor een aantal consoles waaronder de PlayStation 4 en Playstation Vita, maar vanaf februari kunnen we daar ook de Nintendo Switch aan toe voegen.

De mix van een JRPG en Minecraft leverde een interessant spel op en Nintendo-fans hopen dan ook dat zij dezelfde ervaring krijgen. Om te laten zien dat dit hoogstwaarschijnlijk zo is zijn er een aantal screenshots vrijgegeven;

Screenshots Dragon Quest Builders

Over Dragon Quest Builders

Deze game is een enorme hit in Japan. Dragon Quest Builders combineert bouwplezier met een overkoepelende verhaallijn en de actie van een RPG. Krijg het bouwen onder de knie, geef nederzettingen vorm, verdedig ze tegen monsters en red dorpsbewoners in nood. Als je hierin slaagt, kun je Alefgard mogelijk opnieuw opbouwen. Dat is de wereld waarin de oorsprong van de serie ligt.

Er is ook een aparte spelstand waarin je naar hartenlust kunt bouwen en waarin je een onbeperkte voorraad grondstoffen tot je beschikking hebt. In de Nintendo Switch-versie van de game zit een Great Sabrecub die je extra snelheid geeft. Ook krijg je speciale materialen wanneer je met dit dier vijanden verslaat.

Ad