SD Gundam Battle Alliance: Versie 1.40 Update

SD Gundam Battle Alliance: Versie 1.40 Update

Samenvatting

SD Gundam Battle Alliance is een populaire game die onlangs een spannende update heeft aangekondigd, versie 1.40. Samen met verschillende fixes introduceert de update een nieuwe betaalde DLC, Mobile Suit Gundam: The Witch from Mercury Pack. Deze nieuwe DLC voegt nieuwe functies toe, zoals extra speelbare eenheden, personages en uitbreidingsonderdelen, evenals BGM van de GM (Gatheroad) Gundam-game.

We zullen een diepgaand overzicht geven van de patch-opmerkingen en de nieuwe betaalde DLC. We zullen ook suggesties doen voor voor SEO geoptimaliseerde title-tags en metabeschrijvingen, een gedetailleerd overzicht en veelgestelde vragen die relevant zijn voor de inhoud.


SD Gundam Battle Alliance-updateoverzicht

SD Gundam Battle Alliance heeft een nieuwe update aangekondigd, versie 1.40, die verschillende oplossingen voor multiplayerproblemen en andere updates bevat.

De versie 1.40-update voor SD Gundam Battle Alliance komt binnenkort uit en bevat tal van nieuwe functies en oplossingen. De update benadrukt de toevoeging van nieuwe betaalde DLC, Mobile Suit Gundam: The Witch from Mercury Pack. Spelers kunnen deze DLC kopen om toegang te krijgen tot verschillende nieuwe functies, waaronder een nieuwe speelbare eenheid, uitbreidingsonderdelen en meer. Daarnaast zijn er verschillende oplossingen geïmplementeerd om de gameplay-ervaring te verbeteren.

Betaalde DLC en nieuwe speelbare eenheid

Mobile Suit Gundam: The Witch from Mercury Pack is een nieuw betaald DLC-pakket dat opwindende nieuwe functies in de game introduceert. Spelers die deze DLC kopen, krijgen toegang tot een nieuwe speelbare eenheid, Gundam Aerial, en het embleem van de uitbreidingsonderdelen van de houder, Miorine’s Tomato en het uitbreidingsonderdeel “GUND-ARM Inc. Clip”.

De Gundam Aerial is een nieuwe speelbare eenheid die beschikbaar zal zijn voor spelers die de DLC kopen. Deze nieuwe eenheid is uitgerust met verschillende krachtige wapens en vaardigheden, waardoor het een kracht is om rekening mee te houden op het slagveld. Spelers kunnen de Gundam Aerial gebruiken om vijanden in de lucht uit te schakelen, waardoor het een uitstekende aanvulling is op elk team.

Extra personage- en uitbreidingsonderdelen

Naast de nieuwe speelbare eenheid introduceert de Mobile Suit Gundam: The Witch from Mercury Pack DLC ook een nieuw personage, Suletta Mercury. Suletta is een bekwame piloot die spelers helpt op hun reis door het spel.

De uitbreidingsonderdelen die in de DLC zijn geïntroduceerd, bieden spelers ook nieuwe manieren om hun eenheden aan te passen. Het embleem van het Holder-uitbreidingsonderdeel geeft een aanzienlijke boost aan schade vanuit de lucht en de tijd om onkwetsbaarheid te omzeilen. Het Miorine’s Tomato-uitbreidingsgedeelte biedt een aanzienlijke boost voor melee- en beam-aanvallen, evenals een stagger-effect. Het uitbreidingsdeel “GUND-ARM Inc. Clip” biedt spelers een extra kapitaalticket, een volledige MS-reparatieset en haat.

Diverse oplossingen

De update van versie 1.40 brengt ook verschillende oplossingen voor het spel. Deze oplossingen verhelpen verschillende problemen die spelers mogelijk zijn tegengekomen tijdens het spelen van SD Gundam Battle Alliance. De oplossingen omvatten het aanpakken van de derde aanval van Gundam Astray Red Frame Kai’s SPA, het repareren van de laatste aanval van Gundam Kimaris Vidar’s SPA en het aanpakken van de counter van Gundam Barbatos Lupus Rex tegen bepaalde aanvallen.

Conclusie

Over het algemeen brengt de SD Gundam Battle Alliance versie 1.40-update verschillende nieuwe functies, fixes en betaalde DLC naar de game. Met de toevoeging van nieuwe uitbreidingsonderdelen en een nieuwe speelbare eenheid, kunnen spelers hun eenheden verder naar wens aanpassen. De oplossingen verhelpen verschillende problemen die spelers in de game zijn tegengekomen, waardoor de algehele gameplay-ervaring wordt verbeterd.

Veelgestelde vragen
 • 1. Wanneer komt de SD Gundam Battle Alliance Mobile Suit Gundam: The Witch from Mercury Pack DLC beschikbaar?
  • – De DLC is beschikbaar op 11 mei 2023.
 • 2. Wat is de nieuwe speelbare eenheid in de Mobile Suit Gundam: The Witch from Mercury Pack DLC?
  • – De nieuwe speelbare eenheid is de Gundam Aerial.
 • 3. Welke uitbreidingsonderdelen zitten er in de Mobile Suit Gundam: The Witch from Mercury Pack DLC?
  • – De uitbreidingsonderdelen in de DLC zijn het embleem van de Holder, Miorine’s Tomato en het uitbreidingsonderdeel “GUND-ARM Inc. Clip”.
 • 4. Welke oplossingen zijn opgenomen in de SD Gundam Battle Alliance versie 1.40-update?
  • – De update verhelpt verschillende problemen, waaronder het repareren van de derde aanval vanuit de SPA van Gundam Astray Red Frame Kai, het aanpakken van de laatste aanval vanuit de SPA van Gundam Kimaris Vidar en het repareren van de counter van Gundam Barbatos Lupus Rex tegen bepaalde aanvallen.
 • 5. Kunnen spelers extra missies kopen in de Mobile Suit Gundam: The Witch from Mercury Pack DLC?
  • – Nee, er zijn geen extra missies beschikbaar in de DLC.
 • 6. Wanneer is de SD Gundam Battle Alliance versie 1.40-update beschikbaar?
  • – Alle spelers op Switch zouden de update tegen 10 mei 2023 moeten kunnen downloaden.